Categorieën
Mark 2.0

Negendiende Brentuximap

Naar verwachting was dit de laatste Brentuximap chemo (immunotherapie). Het begint nu echt routine te worden.

Maandag voelde ik me echt helemaal niet lekker, verschikkelijk moe. Gisteren ging het al een stuk beter en vannacht echt prima geslapen. Meestal heb ik na de chemo even wat rust nodig, en dan wordt ik in de loop van de avond actief en kan ik niet meer slapen, maar nu had ik eigenlijk helemaal geen middagdutje nodig en voelde me wel prima eigenlijk.

Het niet kunnen slapen is een bijwerking van het middel tegen de misselijkheid. Dus de laatste keer heb ik van de nood een deugd gemaakt en heb ik heerlijk gewerkt aan een informatiebeveiligingsprojectje voor de ISO27001 certificering. Voor vannacht heb ik ook wilde plannen, maar ben eigenlijk best moe, dus ga zo toch maar slapen misschien en dan morgen lekker wat zinvols doen.

Al met al een prima dag. Ik heb nog 360 graden foto’s gemaakt, maar de camera is gisteren door de hond te pakken genomen😒 dus 1 knopje doet het niet meer zo lekker waardoor ik de zelfontspanner niet in kon stellen vandaag. Morgen even kijken of de foto’s die ik gemaakt heb nog het plaatsen waard zijn. Nou was ik al van plan om een betere camera te kopen waarmee je ook gemakkelijker foto’s op een website kunt plaatsen, nu heb ik een excuus 😊. Dus misschien dat de Sint toch nog mijn huisje aan gaat doen 🤣

Update 4 december:

Het is toch gelukt om de foto’s van de oude camera te gebruiken, en het is dus ook gelukt om hem hier te plaatsen. Door met je vinger over de foto te gaan kan je rondkijken.

Hmm hoeveel is een betere kwaliteit foto me waard…

8 reacties op “Negendiende Brentuximap”

Er woont een zwarte Piet in mijn huisje hoor. En echte Zwarte, geen roetveeg of zo. Maar die mag niet buiten Pieten dit jaar door Corona.

Wat geinig Mark, die foto! Ik ging er met mijn vinger over maar dat was niet eens nodig, als ik mijn toestel beweeg kan ik ook rondkijken. Gaaf gedaan, je bent me er één! Zo’n foto heb ik nog nooit gezien!
En wat leuk dat Sinterklaas pakket! Mooie zwarte Piet op die letter 😉!

Bijzonder om te zien waar je dan de hele tijd zit/ligt. Echt geweldig die 360 fotoos 😃.
Maar gelukkig voor nu ff de laatste chemo als het goed is. 😊

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *