CategorieΓ«n
Mark 2.0

Eindelijk weer wandelen

Voordat ik het ziekenhuis in ga moet ik natuurlijk nog wel even gezellig wat mensen zien. Geen afscheid, maar toch even nog elkaar echt zien. Met alle Corona voorzorgen valt dat niet mee. Dinertjes, borrels en zo is gewoon een te groot risico, maar wandelen kan wel.

Vorige week zouden Laura en ik samen gaan wandelen maar toen lukte het niet door mijn voet. Vandaag dus in de herkansing. Ik weet niet meer hoe het weer vorige week was, maar nu was het prachtig weer, beetje frisjes maar wel lekker zonnetje.

Vanaf Landgoed Rhijnauwen lopen we langs de Kromme Rijn richting Bunnik. We starten om 10:00 en het is nog niet zo druk, af en toe wat mensen die met de hond lopen, en wat hardlopers.

[360 src=”https://vierm.nl/wp-content/uploads/2020/12/35D2812D-6F17-44F2-AE94-5DF9941E9E20.jpeg”]

Na een tijdje lopen kijken we hoe lang we al onderweg zijn. We willen niet te lang lopen om een beetje rekening te houden met mijn voeten, maar we zijn eigenlijk ook gaan wandelen omdat het afhaalrestaurantje voor de koffie pas om 11:00 open gaat. We zijn pas 10 minuten onderweg 😊

De planning is om na een half uur wandelen weer terug te gaan. Van de rust van de omgeving merken we niet veel, we kletsen echt de hele tijd.

Na ongeveer een half uur kijkt Laura even op haar telefoon waar we zijn en, of als we nog iets verder lopen we aan de andere kant van het water terug kunnen lopen. Aan de andere kant zien we op de kaart geen mooi wandelpaadje, dus we gaan gewoon weer terug.

[360 src=”https://vierm.nl/wp-content/uploads/2020/12/EF295457-E8CB-4BF1-B014-4AFA6EEDC05E.jpeg”]

Ook op de terugweg hebben we nog genoeg te kwebbelen en het lijkt of terug sneller ging dan heen.

Na ruim een uur wandelen hebben we wel wat warms verdiend.

We gaan voor koffie, thee, een pannekoek en een muffin.

We blijven nog een uur kletsen, ik zit wel prima op mijn steen. Maar na een uur heb ik een houten kont. Even weer staan. We lopen nog een klein stukje maar dan is het echt genoeg geweest. Niet met de gezelligheid, maar wel voor de voeten.

Op de snelweg terug naar huis zwaaien we nog een paar keer: tot over een paar maanden. Want ik weet zeker dat we dit soort wandelingen ook zeker gaan doen tijdens de revalidatie πŸ‘ Hopelijk is het restaurant dan ook weer gewoon open omdat iedereen dan gevaccineerd is.

Het was super gezellig, en ik heb echt genoten! En de keuringsarts kan trots op me zijn, ik heb vandaag weer goed aan mijn conditie gewerkt, zowel fysiek als mentaal 😊

3 reacties op “Eindelijk weer wandelen”

Heerlijk gewandeld. En wat kunnen wij ouwehoeren zeg πŸ˜‚. Was heel gezellig en we gaan dit zeker doen ter revalidatie en gezelligheid volgend jaar. 😘

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *