Categorieën
Mark 2.0

Dag -5

Het slapen ging eigenlijk wel weer heel goed. Maar helemaal fris en fruitig wordt ik natuurlijk niet wakker. Ik heb in elk geval geen trek in eten, en het pre-ontbijt is dus vandaag ook niet aan de orde. Het normale ontbijt werk ik op karakter naar binnen.

Er staat niet echt iets op het programma vandaag. Ja chemo, maar daar merk ik niet veel van dat het naar binnen loopt. Eerst maar even douchen en aankleden en de medicatie innemen. Als ik daar mee klaar ben moet ik even bijkomen.

Mijn linker voet is nog niet helemaal okay, en dat moet nu toch wel snel worden opgelost. Dus ik heb besloten toch ook maar de hometrainer op mijn kamer te laten zetten in plaats van rondjes lopen op de afdeling. Uiteindelijk loop ik één keer een aantal rondjes en fiets ik twee keer een kilometer.

Natuurlijk heb ik genoeg aanloop met de controles door de verpleging en door het service personeel dat eten en drinken komt brengen. En ik vergeet bijna de schoonmaker die ook altijd even een goed gesprek voert.

Vandaag is de dag van de ‘grote visite’, elke week doet de Prof (blijft natuurlijk een academisch ziekenhuis) met het artsenteam een visite ronde. Aardige man, en een leuk team. Als ik hem vraag wat me nog te wachten staat dan zegt hij dat het allemaal wel meevalt, maar dat ik de chemo vlak na de transplantatie ‘wel ga merken’. Ik ‘merk’ op dag twee van de chemo al wel behoorlijk wat, en dit is nog de milde! Nou ja, lang verhaal kort, het gaat nog wat worden.

Ik krijg nog wat aandacht van mijn collega’s en van het thuisfront dus ik kom mijn dag wel door. Mijn darmen zijn actief, dus ik ga regelmatig naar het toilet, alles onder controle nog geen narigheid.

Het avondeten komt maar niet, dus toch maar eens vragen, er is iets misgegaan en dat wordt heel snel opgelost. Ik zit net te eten als Mariëlle en Wouter aankomen. Het is gezellig, en ik kan er ook van genieten dat ze er zijn.

Nog even verslagje schrijven, laatste medicatie, en dan lekker slapen.

8 reacties op “Dag -5”

Wat een goed idee Mark om op je eigen plek tussen alles door op de hometrainer bezig te zijn! En vandaag met een prachtig uitzicht met zon.

Wat gaat zo’n dag dan toch nog snel voorbij hè.
En fijn dat je hoe dan ook gegeten hebt.
Hoop dat je goed slaapt vannacht!
Hou je haaks en liefs ons 🚻💋

Goeiemorgen Mark, hoop goed geslapen!
Weer een nieuwe dag van kiezen op elkaar, hou je haaks, we denken aan je!
Liefs ons 🚻💋

vandaag hebben we niet gebeld… hou nog even vol we bellen volgende week zeker weer! groetjes van ons (denk ik) iig van mij! 🙂

Hoi Mark, dank je wel dat je ons een glimpje geeft van jouw leven. Een ‘window into your world” die normaliter voor mij dicht zou zijn. Bijzonder om het vanaf de zijlijn voor 1% mee te maken. Want het is een ding om je verhaal te lezen & een heel andere ‘ball game” om het zelf te ondergaan. Dat besef ik helemaal. Wel heel waardevol dat je de energie vindt om dit te doen. Ik wordt er wel wijzer van. Je schrijft geweldig. Je trekt mij helemaal erin – je kan altijd bij marketing solliciteren 😊 Zet hem op – wij duimen voor je helemaal.

Niet leuk dat je je nu toch wat minder goed gaat voelen weer. En dat je voet nog niet helemaal goed is 😳.
Sterkte schat xxx

Ik heb geen last van de voet, merk er niets meer van. Het is meer dat als mijn afweer straks echt heel laag is, mijn tenen er niet spontaan af vallen. Alles nog onder controle!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *