Categorieën
Mark 2.0

Dag -2

Er begint routine te ontstaan: ontbijt, controles, medicatie, douchen, chemo, stukje fietsen, lunch, medicatie, controles, bezoek, avondeten, medicatie, controles, blog schrijven, even op de iPad Netflix of YouTube, slapen.

Nou tja, dan maar de hoogte punten. Vandaag kwamen Wouter en Julia gezellig langs. Julia had de schone was meegenomen en dat werd wel een beetje nodig. Ik had alleen nog een shirt met lange mouwen terwijl korte mouwen veel handiger is met dingen aansluiten op het infuus.

We kletsen gezellig bij, en gaan nog heel even naar de ‘familiekamer’ zodat Wouter en Julia wat kunnen drinken, want dat mag niet bij mij op de kamer.

Maar het is er warm, en hier moet ik een mondkapje op. Ik voel me steeds een beetje ellendiger worden. We gaan terug naar de kamer en ik moet echt even op bedje liggen. Over een half uurtje is het etenstijd en ik moet wel eten om gezond te blijven. Het is beter als het bezoek weer lekker naar huis gaat.

Het eten is weer prima. En het lukt me ook om het naar binnen te werken.

Lekker hoor!

Ik heb vandaag de bak met schoonmaak doekjes ontdekt. Ik vond het vervelend dat de ramen niet schoon zijn (die vrouwelijke stamcellen worden echt zo’n goede match!) als ik een foto van mijn uitzicht wil maken. Dus even lekker doekje er overheen, en het is echt al veel beter.

Voor….
Na…

Het verplegend personeel zag wel goed het verschil toen ik het vertelde 😊 Helaas kan aan de buitenkant niet schoon worden gemaakt, maar dat is geen probleem.

Verder heb ik niet zo veel te melden. Vandaag was voor nu even de laatste chemo, vrijdag en zaterdag krijg ik weer chemo, morgen bestraling en dinsdag is de grote dag!

4 reacties op “Dag -2”

Heerlijk slapen Mark met schone ramen zijn de sterren goed te zien. En ook weer een mooie foto van Wouter en Julia en gezellig die lichtjes erbij.
Voor morgen👍heel veel sterkte en ook al denkend aan dinsdag het Allerbeste gewenst natuurlijk❣️

Heel fijn dat Wouter en Julia kwamen.
En natuurlijk heel veel sterkte vandaag en morgen Mark!
We denken aan je!
Zet hem op hé!
Liefs ons 🚻💋

Je schrijft heel beeldend Mark, en dat terwijl je zo’n druk dagschema hebt. Vooral over de ramen en de grap over de vrouwelijke donor👍 Maar natuurlijk ook fijn om te lezen dat Wouter en Julia er waren. Heerlijk voor je.
Je uitzicht ga ik ff goed met Hans bekijken om te zien aan welke kant je kamer is. 👋

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *