Categorieรซn
Mark 2.0

Dag 12

Vanmorgen werd ik moe wakker. Verklaring was weer heel lage bloedplaatjes. Na de transfusie (nu dagelijks tot mijn beenmerg ze weer zelf aan gaat maken) ging het iets beter maar ik heb het grootste deel van de dag geslapen.

Volgens de verpleging en de arts is alles nog onder controle en is een dagje rust niet vreemd in deze fase. Het begint natuurlijk toch een beetje een slijtage slag te worden voor mijn lijf. Vanaf dinsdag zouden mijn bloedwaarden weer kunnen gaan stijgen maar dat kan ook nog tot vrijdag duren.

Eigenlijk stond een bezoekje van Arnaud (en Martine) op de planning maar dat ging helaas echt niet lukken. Julia is nog wel even langs geweest om wat energie te brengen. Daarna ben ik weer gelijk in slaap gevallen.

Avondeten is gelukt maar niet van harte, het smaakte prima, maar mijn lijf is echt ontregeld.

Mariรซlle wilde ’s avonds nog langskomen maar ze kan beter zelf ook even haar rust nemen, en ik lig toch alleen maar saai te slapen.

Nu even snel deze blog en dan laatste rondjes medicatie en dan weer lekker slapen.

9 reacties op “Dag 12”

Toch fijn te weten dat een dagje rust niet vreemd is Mark. En gaaf toch bezoek van Julia met mooie muts op๐Ÿ‘Sterkte hoor met je rust nemen en toch ook nu nog je blog schrijven. Lief hoor, fijn!!!

Je lichaam geeft zelf aan wat goed is voor je, in dit geval dus slapen slapen en nog eens slapen!
De slaap brengt genezing voor jouw geteisterde lichaam Mark!
Neem dus je rust want die heb je nu echt nodig.
En je hoeft je voor niemand groot te houden.
We leven en voelen met je mee!!!
In gedachten een hele dikke knuffel van ons ๐Ÿ’–๐Ÿ’๐Ÿ’—
Hou je haaks! ๐Ÿ˜˜

Pas weer de laatste blogs gelezen. Allemaal wel heftig hoor. Maar goed slapen is voor ieder mens goed, dus zeker nu voor jou. Hoop dat er over een paar dagen te zien is dat je beenmerg zijn werk goed gaat doen. Zo te zien krijg je goed te eten. ๐Ÿ”๐ŸŒฎwe wensen je ook de beste wensen voor 2021. ๐Ÿฅ‚๐Ÿ˜˜Jan en Thea

Goeiemorgen Mark, vandaag eindelijk een beetje zon! Hopen dat voor jou ook de zon gaat schijnen met betere bloedwaarden!
We hopen er elke dag op voor je!
Hou je haaks en slaap maar veel als je Jan!
We denken aan je, liefs ons ๐Ÿšป๐Ÿ’‹๐Ÿ’š

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *