Categorieën
Mark 2.0

Dag 28

Gisteravond voor het laatst de medicatie van 23:00 ingenomen, ik verheug me al op vanavond dat ik op tijd kan gaan slapen 😊

De transplantatie is alweer drie weken geleden. De tijd gaat snel, hoewel, het is goed dat ik af en toe een blogje schrijf want anders zou ik vergeten wat er in de tussentijd allemaal is gebeurd.

Het is toch wel raar dat in de afgelopen twee jaar ik me nog niet zo ziek heb gevoeld als nu. Douchen is echt een activiteit die ik goed moet plannen in de dag. Hoewel het douchen me zelf lukt, een deel op mijn knieën in bad en een deel zittend op de rand van het bad, ben ik blij dat Mariëlle bij me is om me in de gaten te houden, en na het douchen me helpt met afdrogen en aankleden. Inmiddels hebben we de routine te pakken en hoef ik niet meer me uitgeput om mijn bed te laten vallen om eerst een uur bij te komen. Natuurlijk moet ik bijkomen, maar niet meer zo dramatisch als vorige week.

Het lukt me om rond middernacht te gaan slapen 👍

5 reacties op “Dag 28”

Allereerst geweldig fijn dat jullie alles toch weer zo samen kunnen doen. En ook goed te weten dat het normaal is dat je zo ziek voelt. Het is niet niks Mark. Maar je blijft toch vooruit gaan en dat is zo fijn dat je alles deelt ook voor ons om uit te kijken dat je weer beter wordt.👍❣️

Ik kan je niet zeggen hoe blij ik ben dat je het op hebt kunnen brengen om weer iets te schrijven voor ons allemaal! En Begrijp uit ervaring helemaal wat het is om te gaan douchen en dat je daarna doodmoe bent. Geweldig dat Mariëlle je helpt daarbij. Samen sterk hè!
Fijn om zo samen aan je herstel te kunnen werken, want dat komt er zeker aan!!!
We denken aan jullie!
Liefs ons 🚻💋

Je bent zo lang heel sterk geweest Mark, dat was al een wonder. Dat je nu moet aansterken valt natuurlijk niet mee, heel jammer dat je je zo ziek voelt. Fijn dat je zoveel steun krijgt, dan kan je ook aan de moeheid toegeven om te herstellen. En misschien dat het beter gaat zonder die avondpil?
Sterkte😘

Ik heb 5 verslagen achterelkaar gelezen. Dat was heel heftig Mark. Geef nu maar gewoon toe aan die vermoeidheid. Echt die conditie komt wel weer in orde! Maak je daar niet te sappel over. En zonder die avond medicijnen zal het misschien ook weer een beetje beter gaan. Heerlijk dat jouw dames je zo kunnen verwennen. Wij leven met je mee, veel sterkte!!!

Wat een goed nieuws. Goed dat de transplantatie laat zien dat het zijn werk doet. Je moet wel geduld houden, je hoeft niet volgende week al een wedstrijd te houden. Dus stapje voor stapje. 👍 De rest komt vanzelf. Liefs ook aan Mariëlle, Wouter en Julia 😘

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *