Categorieën
Mark 2.0

Dag 44

Als er geen blogjes verschijnen is dat meestal een teken dat het niet helemaal lekker gaat. Dus een blogje is al een goed teken😊

Ik begin het allemaal goed zat te worden. Wat dan? Nou alles.. Nou leert de ervaring dat in actie komen vaak de oplossing is. Dus vandaag gaan we eens kijken hoe auto rijden gaat. Geen verplicht ritje met een doel maar gewoon lekker rijden zoals ik op de motor doe zeg maar. Voor de motor is het nog net te vroeg en met de auto kan dat prima!

Voor de vaste lezertjes die benieuwd zijn hoe ik heb geslapen, niet slecht, ik kwam er achter dat het ventilatierooster op mijn kamer dicht stond dus daar had ik waarschijnlijk ook last van. Beetje koeler en wat frisse lucht hielp wel om beter te slapen.

Om 8 uur heb ik me toch nog wel even een keer omgedraaid, en om 10 uur ben ik heeeeel rustig opgestaan. Stress is slecht voor mijn huidje, dus dat moeten we vermijden. Dan rustig douchen, insmeren.. en dan is het tijd voor lunch.

Uit de fruitmand van Agnes, Harry en Jeroen was nog een appeltje over. Niet meer helemaal strak in zijn schilletje maar nog wel goed te eten. Ik wil hem al dagen lekker bakken voor op brood, en nu ga ik het eindelijk doen!

Lekker met een beetje suiker 😋

Er staat nog een overleg met mijn Franse collega in de agenda maar hij denkt waarschijnlijk dat ik nog te ziek ben want hij komt niet opdagen. Geeft niets want hoewel ik het altijd leuk vind om hem te spreken had ik er stiekem toch niet de puf voor. Maar terwijl ik zit te wachten heb ik nog wel even een gezellige call met Harry en Jeroen.

En dan is het toch echt tijd om iets actiefs/leuks te gaan doen. Schoenen aan en de auto in!

Ik doe echt of ik op de motor zit en neem een binnendoor route. Bij Breukelen probeer ik of ik een stukje langs het Amsterdam-Rijn kanaal kan rijden waar ik nog nooit ben geweest. Het is duidelijk dat ze het gebruik van deze weg proberen te ontmoedigen want het is een puzzeltocht om door de eenrichtingswegen een route er naar toe te vinden. Maar het lukt. Herrie maakt mijn elektrische auto niet, en haast heb ik ook niet, dus rustig laveer ik tussen de fietsers, wandelaars en loslopende honden. Toch weer, net als op de motor, net te weinig tijd genomen om mooie foto’s te maken hoewel dat nu zonder handschoenen en met mijn telefoon los naast me eigenlijk heel makkelijk was geweest. Nog een stukje Mark dat nog niet helemaal 2.0 is, nog ruimte voor verbetering😂

Ik had toch op de motor moeten gaan, dan had ik er langs gekund😉

Na een uur en 50 km ben ik weer thuis. Was het lekker? Ja! Uitgeput? Nee maar wel beetje lekker moe! Alles opgelost? Nee..

Misschien vanavond nog klein stukje wandelen en dan op tijd slapen want morgen weer op tijd op om naar Leiden te gaan..

4 reacties op “Dag 44”

Nou Mark, ook nu weer een heel ander plaatje van jouw dag.
Ik zit weer in de ouwe tijd, gebakken plakjes appel op brood,heerlijk!
En jij met de auto er op uit en zelfs weer foto’s genomen.
Het kon niet op , echt top👍☀️❣️
Het beste gewenst ook voor morgen in Leiden en slaap lekker🥰

Wat een verrassing toen ik las dat je een stuk in je auto ben gaan rijden!
Precies gedaan wat goed is als je het allemaal zat bent!
Gewoon weer iets doorbroken hè!
Dat lekker moe zijn na zoiets is heel herkenbaar en een fijn gevoel!
Ik kijk al uit naar je volgende “uitspatting” of moet ik zeggen “uitbraak” 😉
Hou je haaks enne…we zijn alweer trots op je!

Liefs ons 🚻💋

En natuurlijk, sterkte morgen in Leiden!
Erg benieuwd naar de uitslagen.
(En in de voorgaande reactie moet ‘ben’ bent zijn! Mag je even corrigeren, staat zo raar!
😁) Dank je 💋

Je hebt in ieder geval weer wat van je dag gemaakt Mark! Heerlijk ontspannen autorit met zon. Er echt ff uit.
Je neemt je natuurlijk voor om heerlijk te gaan slapen, aan fijne dingen te denken! Ik duim voor je dat dat lukt❣️
En morgen 😘

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *