Categorieën
Mark 2.0

Dag 61

Het ontbijt bestaat uit een boterham met sandwich spread (ervaringstip van oom Rinus). Brood blijft lastig (ruw) maar het is te doen. Of mijn reuk wordt beter (net als bij blinden die beter gaan luisteren) of mijn smaak komt al iets terug maar alles begint iets minder naar karton te smaken. Feit blijft dat warm eten beter gaat dan koud eten.

Voor de lunch toch maar even snel naar de supermarkt om ragout in te slaan. Ik rij, Julia gaat de winkel in. Ik ben nog heel kwetsbaar dus wil risico’s uitsluiten, niet alleen Corona maar ook kinderziektes en zo. Ik drink nu alleen water, dus we slaan ook drink yoghurt in om te proberen.

Schaamteloos prop ik een heel blikje ragout met 3 boterhammen naar binnen. De drink yoghurt is niet fantastisch maar is een goede aanvulling op het water.

De beveiligers oortjes voor de walkietalkie komen binnen tijdens de lunch dus die worden natuurlijk gelijk uitgeprobeerd. Julia gaat direct op de brommer kijken wat het bereik is en vast oefenen voor morgen. Het bereik valt tegen (500 meter of zo) maar dit komt waarschijnlijk omdat we in een wijk wonen met huizen die echt heel degelijk zijn gebouwd met veel gewapend beton.

In de tussentijd haal ik mijn motor uit zijn winterslaap, accu er weer in, bandenspanning controleren, onderhoud van de ketting.. Poetsen hoeft niet, ik heb hem voor de winterslaap schoongemaakt.

Ik heb de hele dag het gevoel of ik vannacht met vrienden naar de kroeg ben geweest. Nog energie van de gezelligheid en een beetje brak. Tijdens mijn rustmomentje ‘s middags val ik in slaap en duurt het ‘even’ voor ik weer wakker ben. Maar zoals altijd ben ik precies voor het eten weer wakker 😊

We eten kapsalon (zelfgemaakt!). Voor mij alleen geen sla want dat geeft echt een heel naar mondgevoel.

Nog even Zondag met Lubach kijken, blogjes schrijven en dan lekker slapen! Morgen motorrijden?

3 reacties op “Dag 61”

Al bijgekomen van het ijs? Niet van vorige week hoor🤣maar van zaterdag. Ik kijk er ook weer naar uit, heerlijk👍
En als het maandag al kan dan samen veel plezier, en succes gewenst, ook met het elkaar goed kunnen horen tijdens het motor/brommer rijden.
En natuurlijk veel liefs voor ALLE 4M’s❣️

‘Nog energie van de gezelligheid en een beetje brak.’ Wat een goeie zin, direct voel ik hoe jij je voelt!
En dat je met je motor bezig bent is een goed teken. Het weer helpt natuurlijk ook erg mee!

Wat spannend is dat Mark, vooral de voorpret is al zo fijn.
En Julia in een tentje, ik zie dat gedoe allemaal voor me!
Kijk met spanning uit naar het motor verslag.
Het is niet niks om daar weer op te stappen!
Ben wel benieuwd wat er met de hond aan de hand was, toch niet ziek?
En ik vind die foto’s van het eten erg leuk, maar krijg er wel trek van 😉!

Liefs ons 🚻💋

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *