Categorieën
Mark 2.0

Dag 63

Ik heb toch net even te lang gewacht met de blogs schrijven. Dus vandaag (4 maart) maar even een inhaalslag! De tijd heeft de herinneringen al een beetje gefilterd misschien, maar deze dag herinner ik me nog prima!

Vandaag krijg ik een onverwacht pakketje binnen. Het blijkt van mijn ‘gezellige mensen clubje’, de Prodware collega’s Agnes, Jeroen en Harry ook wel de Prodware Hangout genoemd.

Ergens blijk ik gezegd te hebben dat de Toblerone die ik van Julia had gekregen bijna op was. Dit is opgepakt als signaal: Stuur Toblerone zodat ik kan overleven! Ik was me er niet van bewust…

En wat nog aardiger is, de instructies zijn ook helder:

Hij is echt heel groot!
Zo is het maar net natuurlijk!

Eigenlijk wil ik nog even motorrijden vandaag, maar was vergeten dat we ook een telefonisch gesprek hadden met de hypotheekverstrekker. Bij de lunch herinnert Mariëlle me er aan als is dapper zit te vertellen dat ik zo lekker op de motor stap.

Het gesprek stelt niet zo veel voor, en duurt gelukkig niet zo lang. Maar er is weer gedoe met de hond, dus motorrijden lukt niet meer vandaag 😥

Één reactie op “Dag 63”

Echt een hele leuke verrassing Mark. En alleen van Mark …daar wordt natuurlijk mee bedoeld dat jij alleen de uitdeler mag zijn😂maar ik kom niet langs hoor.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *