Categorieën
Mark 2.0

Dag 151

Ik ben weer op tijd wakker. De controles zijn goed, bij het ontbijt neem ik alleen kwark en geen krentenbol. Ik blijf nog op gewicht maar de zwelling in mijn buik is wel echt serieus dus de maag maar niet te zwaar belasten.

Na het ontbijt en aankleden beslis ik dat ik me te ellendig voel om naar huis te gaan, ik blijf hier. De schimmelinfectie lijkt ook niet heel snel tot rust te komen, dus als de verpleegkundige vraagt of ze nog wat kan doen, geef ik aan dat ik graag pillen wil i.p.v. zalf. Dit moet de zaalarts regelen natuurlijk dus die komt langs. Hij kijkt niet eens😂, echt helemaal niet! Het zou ook bacterieel of viraal kunnen zijn natuurlijk maar hij gaat uit van mijn ervaring blijkbaar. Hij geeft wel aan dat hij moet kijken of pillen kunnen i.v.m. de leverfunctie. Deze dokter is echt nog zo nat achter de oren, het is echt schattig. Maar even later komt de verpleegkundige met een pil. Vandaag dubbele dosis, vanaf morgen de normale dosis. Nou prima!

Ik loop twee rondjes door de gang en dan voel ik dat het klaar is. Twee rondjes? Zelfs na de transplantatie liep er probleemloos meer. Het is goed dat ik ben gebleven! Volgens mij doe ik nog een dutje tot de lunch, ik weet het niet meer. Bij de lunch doe ik het rustig aan, tosti en een kopje soep.

Als Julia er is begin ik me toch echt behoorlijk wappie wappie te voelen. Echt heeeel raar. Maar goed, niets levensbedreigends of zo. Het hoesten neemt ook toe. Is nu wel echt heel vervelend. Maar goed, klotsende liezen is het ook niet, dus even doorzetten. Als Julia weer weg gaat moet ik even de vuile was verzamelen zodat ze die mee kan nemen en de schone was opbergen, nu gaat het eigenlijk wel weer heel redelijk.

Julia heeft boterkoek meegenomen dus die eet ik stiekem😉, lekker hoor. Ze heeft ook sapje mee dus die delen we. Weer extra vitamines binnen👍

Na het eten loop ik nog eens twee rondjes. Even bijkomen, douchen, blogje schrijven en lekker slapen.

3 reacties op “Dag 151”

Ja ik begin maar met slaap lekker Mark!
Wat goed dat je weer rondjes hebt gelopen, beter wat dan niks hoor.
Jammer dat je nu toch weer last hebt van de schimmelinfectie en het hoesten. Echt goed dat je koos om te blijven en met de arts kon overleggen…met jouw ervaring niet echt nodig hè
Je hebt ook lekker gegeten…o.a. boterkoek met een goed sapje😁👍Julia had het dus niet voor niks meegenomen. Fijn dat ze er weer was❣️En dat je je na alle activiteiten toch weer wat beter voelde.
Het allerbeste gewenst ook nu weer Mark , met heel veel liefs👍❣️☀️

Wat heerlijk voor je dat Julia weer langskwam! Even afleiding van al die gemene lichamelijke treiteraars.
Kan je geen inhaler krijgen tegen het hoesten?

Je hebt ook wel een incasseringsvermogen Mark!
Maar goed dat je zelf dingen aangeeft zoals pillen ipv zalf!
Ik begrijp uit dat stiekem boterkoek eten dat dat eigenlijk niet mag op die afdeling?
Goed dat je zelf beslist hebt om te blijven, en dat besef je dan ook ineens hè.
Nou joh, hopen dat je je vandaag wat beter voelt en niet zo wappie wappie zoals jij het zo grappig noemt!
Zoals altijd: hou je haaks en liefs ons 🚻💋💚

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *