Categorieën
Mark 2.0

Dag 153

Het thema vandaag is rustig aan. Gisteren echt te veel last van mijn maag gehad, mijn conclusie was toch dat ik een beetje te druk was.

Ik heb prima geslapen, volgens de verpleging was ik vaak wakker, misschien was dat zo, maar voor mijn gevoel was het prima. De verpleegkundige moest wel lachen want ze maken ook andersom mee, dat patiënten zeggen dat ze geen oog dicht hebben gedaan maar ze bij de controle rondes lagen te slapen.

Met het ontbijt doe ik het rustig aan. Alleen een krentenbol en een kopje thee. Ik begin een klein beetje af te vallen nu, maar dat eet ik er zo weer bij als die opgezwollen buik weg is! En trouwens, ik kan best nog wat afvallen voor ik in de gevaren zone kom.

Met de lunch doe ik het nog rustiger aan, alleen een boterham met omelet en een kop bouillon (op aanraden van mijn tante👍, ja ja ik lees de reacties wel en doe er ook wat mee hoor😊)

Vanmiddag komt Ronald langs dus ik doe nog even een dutje, nou ja dutje, ik slaap totaal 2 uur!

Mijn interne wekker doet het weer perfect en ik ben op tijd wakker voor Ronald. Man wat hebben we het gezellig! Wie is Ronald, dat is degene die mijn broer heeft laten opsporen toen ik stamcellen van hem nodig had. We Kletsen wat af (echte concurrent van jullie hoor Julia en Laura😂) drinken nog even koffie in de familie kamer, kletsen nog wat meer op mijn kamer en dan is het tijd om te eten.

Bijna heb ik mijn bord leeg, dit is de maaltijd van de dag die het verschil moet maken en waarmee ik nog op gewicht blijf, dus ik die goed mijn best. Ik weet de maagpijn op de achtergrond te houden. Het ziet er lekker uit maar het viel tegen. Door de extreem hoge hygiëne van deze afdeling is de zalm zo doorbakken dat hij echt heeel droog is. Bij de broccoli heb ik het idee dat ze de want mindere plekjes wel even hadden mogen wegsnijden voor het koken. Ja ja ik wordt al een hele food critic 😊 De foto’s van het eten thuis zien er echt er een stuk beter uit! 🤔

Aangezien dit blog steeds over eten gaat kan ik het volgende ook nog wel even delen, als we toch bezig zijn. Mijn ‘gezellige collega’s’ groepje had het vorige week over het programma snack masters op tv. Ik heb het nu terug zitten kijken (Hoe maakt een chef kok een Sultana, FEBO grill burger of Mexicano na). Ik heb er nu dus 3 gekeken, wel een aanrader! Je krijgt er alleen wel trek van😋

Het was dus een rustige, erg gezellige dag. Zo lekker slapen, morgen om 9:30 de PET CT scan.

3 reacties op “Dag 153”

Ja, ja, bij de lunch dacht je nog aan je tante maar dat diner😃
Tja, gezellig kletsen met een vriend is natuurlijk de beste tip. Die was ik ff vergeten

Wat fijn al zo vroeg een nieuw verslag van je Mark!
Gelukkig had je een goeie nacht, en dat merk je overdag!
Fijn dat ze bouillon hebben daar en dat je naar je tante luistert 😆!
Wat enorm gezellig dat Ronald is geweest, doet je goed natuurlijk!
En dan die foto van je maaltijd! Die zalm zag er inderdaad erg droog uit zeg! Heb je zeker “al” die saus door geprakt?
Meestal ziet het er lekker uit maar nu niet echt!
En ja, die kook programma’s, daar krijg je echt trek van haha!
Fijn dat je een gezellige dag had,
hoop weer goeie nacht en morgen eindelijk de scan!
Hou je haaks,
Liefs ons 🚻💋💚

Goed geslapen en goed gegeten, goed om te lezen.
En toen kwam de mop Mark, voor mij dan…ik heb altijd al geweten dat mannen meer, gezellig kletsen dan vrouwen.
En ik dacht ook altijd dat de mannen de beste koks waren maar nu niet dus of gaat het koken thuis onder leiding van Wouter🤣
Maar nu alle gekheid op een stokje, heerlijk voor je weer zo’n fijne dag gehad te hebben, om van na te dromen.
En ik wens je bij het wakker worden weer het allerbeste toe voor jullie, ook wat de PET CT scan betreft.👍❣️☀️

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *