Categorieën
Mark 2.0

Dag 159

Om 05:00 ben ik wakker. Snel even lange vinger eten ik problemen met de maag en ochtend misselijkheid te voorkomen. Even naar het toilet en weer lekker verder slapen.

Om 09:00 is het tijd om wakker te worden en de medicatie in te nemen. Daar heb ik echt geen zin in, maar het moet. Laatste dagje Pretnisonide. De anti misselijkheid kan ik gelukkig overslaan. Het ontbijt is een beker Optimel, rustig aan beginnen…

Ik wil weer naar mijn bedje maar wordt lekker op de bank geïnstalleerd😊. De deur naar de tuin staat open dus ik zit in de buitenlucht maar toch heel comfortabel.

©Mariëlle

Maar vlak voor de lunch ben ik toch wel heel moe geworden. Als ik me heb aangekleed val ik op mijn bedje als een blok in slaap.

De verlate lunch is een beschuitje met kaas. Daarna nog wat gezelligheid, en een dutje tot het avondeten.

Vanavond eten we BBQ. Julia heeft mijn taken overgenomen, ik lig nog rustig bij te komen, en zij is bezig met de kolen op temperatuur krijgen met de fire starter, het gaat prima.

Als de kip saté op de bbq ligt ga ik naar beneden. Ik eet echt mini beetjes. Het is als bbq-en met een 2 jarige er bij. Kleine beetjes voor de kleine, voor de smaak😊. Nog lekker stukje hamburger, en om de boel af te toppen meer dan een halve kip worst😋.

Met de maag gaat het nog goed, ik heb aan 1 kant zin om nog veel meer te eten maar moet verstandig zijn. Ik ga weer lekker op mijn bedje rustig aan doen. Niet rustig aan genoeg vrees ik want rond 21:00 🤮. Er komt niet veel uit, het is droog kotsen. Het lucht wel weer op en ervaar het niet als drama. Maar goed, ook geen hobby natuurlijk.

Toch nog even lekker douchen, en dan heerlijk slapen. Rond 00:30 ben ik weer wakker, even snel blog schrijven en dan lekker tweede deel van de nachtrust.

2 reacties op “Dag 159”

Gaaf je zo weer te zien Mark, en lekker append met👍😁
Echt fijn en goed gedaan Mariëlle ❣️
Tussen alles door toch steeds eten en slapen en gelukkig dat het aardig goed ging.
Wat gezellig dat Julia van het eten een feestje kon maken, en knap hoor🥰
Ook voor nu weer samen👍❣️😴Voor de nacht en de komende dag de allerbeste wensen😘

Eerst een 🖕naar de misselijkheid.
Dan een 👏 voor Mariëlle en Julia👍Voor je verslag
👊Beat the bastards
👉vooral doorgaan richting normaal
👋

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *