Categorieën
Mark 2.0

Dag 160

Voor veel mensen een werk- of schooldag, maar voor mij een rustig aan dag. Vannacht een beetje rommelig geslapen dus dat worden vandaag wat meer dutjes verwacht ik.

Met de lunch probeer ik de vocht huishouding op orde te krijgen door nog een soepje te nemen. Het lijkt te werken. Ik ga nog even lekker in de tuin zitten onder de parasol. Via Wouter waarschuwt Mariëlle me dat de zon is gedraaid en mijn arm nu in de zon zit. Ik moet echt uit de zon blijven want mijn huid is echt heel gevoelig nu. Als ik een selfie maak, ik lekker in de tuin, kijkt een oude man me aan. Ik ben echt aan het afvallen nu ik niet zo veel kan eten en de chemo was echt een aanslag. Het komt weer goed!

De middag kabbelt voorbij met wat stripboeken lezen en dutjes doen. En natuurlijk belt Erik even en heb ik ‘gezellige mensen overleg’ met Agnes en Harry.

Voor het eten heb ik even een dip, dus Mariëlle brengt mijn eten boven. Ik laat Julia nog een tweede beetje halen. Het smaakt prima. Daarna doe ik weer een dutje. Om 21:00 is het weer tijd 🤮. Het vreemde is dat mijn eten gelukkig niet terug komt maar wel ladingen maagzuur. Nou ja, als dit de dagelijkse routine wordt dan is dat maar zo.

Even bijkomen, douchen, bloggen, en dan is de dag weer om.

3 reacties op “Dag 160”

In gedachten zie ik jou zitten in de tuin, en echt niet als een oude man hoor. Ik ben natuurlijk gelijk de foto van gisteren nog eens goed gaan bekijken. Gewoon een stoere bink👍Het mooiste nu vind ik toch wel dat Mariëlle zo op de zon lette, om jou te beschermen.❣️En dat er niet geappt werd maar dat Wouter daarvoor naar je toekwam.😁Fijn Mark dat je toch steeds doet wat je aankan en dat ze alledrie je steeds zo bijstaan. Ik hoop op een goeie nacht voor je, en dat het morgen nog weer beter zal gaan met je, en dat het maagzuur ook weg zal gaan,.❣️👍veel liefs samen😘

Het positieve is Mark, dat die ouwe man na een tijdje weer weg gegeten wordt door jou. De oude vrouw die ik zie in de spiegel…😉

Wat wordt er goed van alle kanten voor je gezorgd Mark!
En dat heb je nu hard nodig.
Droog 🤮 is ook niet alles, maar als het oplucht ok! Fijn dat je eten er in elk geval in blijft.
Ben benieuwd of je vandaag nog in de tuin hebt gezeten, de zon is echt heel fel.
Maar op de foto lag je binnen op de bank ook lekker joh!
En ik zag gewoon Mark lekker lui daar liggen!
Nou joh, hou je haaks en hoop elke dag minder misselijk en 🤮!

Liefs ons 🚻💋💚

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *