Categorieën
Mark 2.0

Dag 209

Het is vakantietijd natuurlijk dus we moeten af en toe ook wat leuks doen. Maar ik ben er nog niet voor in de stemming. Het gezegde is van … komt …, dus soms moet je gewoon iets gaan doen om in de stemming te komen. We (Julia) heeft een lijstje gemaakt met dingen die we nog willen doen in haar 8 (!) weken zomervakantie. Ik weet nog van vroeger dat als je zin had om iets te doen je niet wist wat je kon gaan doen, en je, als je niet oppaste je aan het eind van de vakantie niets had gedaan van wat je wilde doen. Dus al jaren maken we aan het begin van de vakantie een lijstje. Motor/brommer tripjes lukken me nog niet, en een dagje zeilen lukt ook nog niet, maar even naar Amsterdam naar de Aziatische groothandel dat zou moeten lukken. Jaren geleden zijn we er eens geweest, en Julia wil er al heel lang nog eens heen. Nou ik vond het de vorige keer ook wel leuk, en kan ik mooi even kijken of iets verder autorijden weer lukt of dat we halverwege beter weer terug kunnen gaan. We hebben geen afspraak, een andere dag kan ook, dus geen haast, geen stress, we zien wel. Het autorijden is heerlijk, even iets doen wat wel lukt en niet fysiek inspannend is. In de winkel lopen we langs alle rekken en slaan flink (rijst)koekjes en snoepjes in. Als we de hele winkel door zijn ben ik het wel zat, tijd om weer even te zitten. In de auto slaan we natuurlijk gelijk een gat in de nieuwe voorraad😋. We zijn in de buurt van waar Julia wekelijks haar militaire training krijgt, we rijden daar even langs. Ik had me het sportveld anders voorgesteld, het is leuk om eens gezien te hebben.

Terug naar huis komen we langs het hosting center waar ik voor mijn werk vaak geweest ben, maar belangrijker, langs de food strip er tegenover met ondermeer de BurgerKing. Aangezien we op vakantietrip zijn is het tijd voor een ijsje. Nouja misschien dat we ook nog een burger hebben gedeeld omdat het al 16:00 uur was en ik regelmatig moet bijvoederen. Anyway, het begint op vakantie te lijken. De rit naar huis gaat ook soepel, maar daarna is het wel even klaar. Even lekker op bedje liggen.

’s Avonds toch nog even een wandelingetje door de wijk.

2 reacties op “Dag 209”

Zittend bij het open raam, lezend dat jullie bezig zijn met de activiteiten om in de vakantie te doen. Denk ik gelijk spannend hoor. En nu echt humor jullie eerste uitje was… niet te geloven, naar een Aziatische groothandel en in Amsterdam.
Maar heerlijk Mark dat je er van genoot en nu ook het sportveld hebt gezien waar Julia haar militaire training krijgt. En ja, dat je na, bij het lekkere vakantie gevoel waar zelfs het eten bij paste, gerust te hebben, zelfs nog een avond wandeling kon maken is toch wel bijzonder.
Fantastisch toch zo’n begin👍☀️

Zoals elke morgen kijk ik even of er een verslag van je is Mark, en zie al dagen niets. En ineens vanochtend zie ik een heel rijtje nieuwe! RaRa, of heb je ze gewoon niet eerder geplaatst?
Fijn om te lezen dat je deze dag zo actief was en een gelukje ook voor Julia zo gezellig op stap👍😃

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *