Categorieën
Mark 2.0

Dag 217

Voor de wekker ben ik wakker, vooral in de ochtenden voel ik me moe ook als ik goed heb geslapen. Het lijkt een kwestie van even doorzetten.

Het plan is dat ik vandaag met mijn auto naar Leiden rij, en als ik het toch niet red mijn pa het over kan nemen. Hij is dus weer naar Woerden gekomen. Het rijden naar Leiden gaat probleemloos, Julia is ook weer gezellig mee.

We zijn snel klaar bij de Hematoloog, de bloedwaarden gaan nog steeds de goede kant op, de bloedplaatjes zijn inmiddels 231 volgens het vingerprikje (moet tussen de 150 en 400 zijn) dus dat is normaal. De prik voor de bloedplaatjes hoeft dus niet meer (was ook niet meer besteld voor deze week) en het uitgebreide bloedonderzoek doen ze morgen. Om het te vieren krijg ik van Julia een chocolade muffin😋

We lopen nog even langs de afdeling waar ik morgen moet zijn. Julia wil me morgen gezelschap houden bij de transfusie want ze was ook bij de transplantatie, maar de vraag is of dat mag met alle Corona maatregelen. Als ze morgen naast me blijft zitten dan mag het.

Ook zelf terugrijden gaat zonder problemen, wat een verschil met vorige week! We eten nog en kopje zelfgemaakte soep en dan gaat pa weer naar huis en ga ik het toch maar even rustig aan doen.

Vlak voor het eten doe ik nog even een dutje. Na het eten is Julia in feest stemming, ze heeft zin om nog een ijsje te halen of zo met Wouter of met z’n allen. Maar het gaat over een half uur hard regenen is de verwachting. Ik heb eigenlijk ook wel trek nog. Dus uiteindelijk ben ik om en gaan we met de auto naar Houten naar de BurgerKing. We hebben niet op de openingstijden gelet en komen een paar minuten voor sluitingstijd aan. Het regent echt héél hard, dus Wouter en Julia rennen, door de wolkbreuk, vanuit de auto snel naar binnen.

Het smaakt prima👍 Zonder problemen rij ik weer naar huis, lekker naar bedje! Maar eerst nog even bloggen…

5 reacties op “Dag 217”

Prachtige foto’s van jou Mark…en met mooi uitzicht😁
En met de goede uitslag vierend, super weer Julia.
Ook later samen met ijs, wat een moed Mark.
Enorm fijn dat het zo goed gaat met je, en een heel goed idee om zo samen op weg te gaan met Pa. En morgen weer…ook top dat Julia bij je mag blijven.
Welterusten voor nu Mark en ook het allerbeste voor morgen gewenst voor jou en samen natuurlijk😁👍❣️

Wat spannend om te lezen dat je zelf naar Leiden gereden bent, en het allemaal goed ging!
Fijn toch dat Fred voor de zekerheid mee ging!
En Julia voor de gezelligheid 👍!
Wat zullen alle M’en blij zijn geweest om toch nog met z’n allen ijs te kunnen halen!
Ze houden je wel bezig haha.
Maar dat is fijn Mark!
En doet je goed. En daarna even je bed induiken 👍!
Wat sta je mooi op de foto’s! Je hebt echt een markante doorzetters kop, zoals ik het zie!!!
En dat klopt ook wel hè!
Voor morgen, sterkte en hou je haaks hè.
Fijn dat Julia bij je mag blijven!
Liefs ons en groetjes alle M’en!
🚻💋💚

Hoera voor de bloedplaatjes, voor de fotograaf en de feeststemming van Julia! Nou vooruit; een driedubbele hoera voor de blogger❣️

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *