Categorieën
Mark 2.0

Dag 232

Vandaag gaan we weer naar Leiden, dit maal voor de CT scan als voorbereiding voor de operatie morgen. Julia gaat weer gezellig mee. We zijn ruim op tijd en na even wachten zijn we al aan de beurt, ruim voor de tijd van de afspraak. Ik krijg contrast vloeistof via een infuus. Bijwerking is dat je van binnen gaat gloeien. Ik voel het eerst vooral in mijn keel, nou dan komt het in elk geval op de juiste plek.

Als we klaar zijn gaan we naar huis, ik voel me moe en heb geen zin in een uitgebreide lunch. De middag doe ik weer rustig aan. Vanaf middernacht moet ik nuchter blijven dus ik probeer nog zo veel mogelijk te eten. De rest eet door Julia handgemaakte pizza en ik neem mijn favo tagliatelle diepvries maaltijd. Het eten gaat moeizaam. Na het eten vraagt Wouter of ik hem met Demi even met de auto naar het station kan brengen, maar dat gaat me niet meer lukken, voel me niet okay.

Voor ik ga slapen toch maar even mijn temperatuur opnemen, 38,5 hmmm dat verklaart iets. Ik ben niet echt ziek maar mijn darmen waren eerder op de avond wel met versneld tempo leeg, er zit iets niet lekker..

2 reacties op “Dag 232”

Je was wel weer helemaal in handen Mark.
Gelukkig in goeie handen.
En begrijp best dat je geen fut meer voor wat dan ook had!
En ja, raar gevoel hé, dat gloeien van die vloeistof in je lichaam.
Maar ook dat weer achter de rug!
🥰👍🥰

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *