Categorieën
Mark 2.0

Dag 239

De vloeibare antibiotica smaak niet heel lekker, maar het is te doen. De smaak blijft gelukkig niet erg hangen. Dus gelijk ontbijt er achteraan en dan is er niet zo veel aan de hand. De vloeibare valaciclovir is een ander verhaal, dat blijft geconcentreerd zoutzuur. Zelfs verdund brandt het behoorlijk in mijn keel.

Het avondeten bestaat uit kabeljauw filet, gekookte aardappelen en bloemkool. Omdat alles lekker zacht is, gaat dit prima naar binnen zonder blender. Mijn lichaam moet wel weer wennen aan volwaardige avondmaaltijden, ik heb lang het gevoel vol te zitten. Gelukkig niet te vol, de milkshake (bijvoederen) ‘s avonds om 21:30 lukt wel maar het is niet dat ik al honger heb of zo.

Ik heb het gevoel langzaam de grip op de realiteit te verliezen. Moet heel goed nadenken of ik iets nou heb gedroomd of dat het echt was. Geen fijn gevoel! Rustig aan doen maar, anders weet ik het ook niet. Misschien bijwerkingen van de vloeibare medicatie?

2 reacties op “Dag 239”

Gelukkig dat het eten nu weer goed gaat Mark en ook het medicijnen innemen. Nou ja op die valaciclovir na, heel naar en raar hoor.
Dat je moe bent is nu wel normaal hè, en dan is rusten toch echt goed ook voor je hoofd lijkt mij. Maar sterkte ook daarmee Mark👍❣️

Dat lijkt me inderdaad naar Mark, als dromen en realiteit door elkaar lopen. Meestal een bijwerking va n een medicijn inderdaad. Misschien een je er na een tijdje aan en wordt het minder

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *