Categorieën
Mark 2.0

Dag 241

Op de een of andere manier voel ik me elke dag een beetje meer moe. Geen idee waarom, loopt mijn keel uit de hand of zijn de donor t-cellen actief aan het worden, last van de lactose in de milkshake? Het is ook niet alleen moe voelen maar ik slaap ook echt veel. In de middag wordt ik iets actiever en ben ik ook wat minder moe.

De Hematoloog belde vanmiddag met de uitslag van het biopt. Het is duidelijk Mycosis, de behandeling bestaat uit bestraling (was eerder ook erg effectief met de huid) en de donor t-cellen hun werk laten doen. Om de donor t-cellen een beetje aan te moedigen krijg ik wekelijks een injectie met interferon. Woensdag is de intake bij de radioloog, donderdag 2 september is de eerste bestraling gepland.

Vorige week kreeg ik van Julia natuurlijk de Lego mini graafmachine maar wat ik nog niet geblogd had was dat ik ook twee truffels kreeg. Heel lang zat ik me al te verheugen op lekker een doosje truffels/bonbons eten. Maar het wachten was op dat als ik mijn smaak weer terug zou krijgen, en mijn lijf reageert niet positief op chocola helaas. Met nieuwe graft vs host in aantocht en de smaak bijna hersteld was dit wel het moment. Dus vorige week heb ik ze lekker opgegeten! Twee dagen, elke dag één ☺️

Vanmiddag ook nog even lekker bijgekletst met de gezellige collega’s! Vorige week hebben ze ijs lolly’s gestuurd (zeer gewaardeerd!). Vandaag bleek dat ze veel meer hadden willen sturen (1000 stuks) maar dat lukte niet om in te kopen, uiteindelijk werden het 100 stuks (10 verpakking van 10) maar dat past niet in de doos voor het verzenden dus werden het 20 stuks. Nou die 20 van vorige week zijn nog niet op dus ik moet echt een beetje door leren eten😂

Het avondeten is macaroni. Mijn deel van de bolognese saus gaat ik de blender. De elleboogjes gaan zo op mijn bordje zodat ik nog iets te kauwen heb, saus uit de blender er over.. prima te doen.

‘s Avonds nog lekker even ruim 2 kilometer gewandeld met Julia. Hoewel ik dus de hele dag moe was ging het wandelen prima. Nog even stukje aardbei taart om aan het gewicht te werken en dan weer lekker het coconnetje in. Blogjes posten.. einde dag..

3 reacties op “Dag 241”

Gelukkig Mark, dat ze je bij de uitslag van het laatste onderzoek, gelijk de behandeling die er voor is gaven. En donderdag al de eerste bestraling gepland is. Heel veel sterkte alvast ook voor de injecties elke week!!!
Heerlijk dat de truffels die je kreeg van Julia nu weer lekker smaakten.
En ook lekker voor je die ijslolly’s, echt cool😁
Mark wat gaaf dat je ondanks je moe zijn overdag, vanavond toch ruim 2 kilometer hebt kunnen wandelen, geweldig…ook het toetje 👍
Fijn weekend samen met sterkte en hoop met zonnetje ❣️

Misschien ook moe van alle zoetigheid?
Wat een verwennerijen weer❣️Dat zou een stunt geweest zijn; duizend ijsjes? Had je alle buren langs gemoeten om ze kwijt te kunnen.
Goed dat je toch behandeld kan worden Mark, en dat er goede hoop is dat het aanslaat😘

Ik liep een beetje achter met reageren, maar denk dat je die slaap gewoon nodig hebt Mark om alles te doorstaan. Tis veel wat je lichaam te verduren krijgt, dan heeft het ook rust nodig! Veel meer dan een gezond mens.
Erg blij voor je dat je 2 september al terecht kan voor de bestraling!
Hou je haaks hé, ook hier kom je weer doorheen!
We denken aan je!
Liefs ons 🚻💋💚

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *