Categorieën
Mark 2.0

Dag 202

Langzaam begint de energie weer verder terug te komen. Even de vaatwasser uit- en inruimen lukt weer. Voor mijn klusjes zoals bedje verschonen hoef ik geen hulp meer te vragen. Douchen gaat ook zonder dat ik daarna een half uur zit uit te hijgen👍 Maar keerzijde is dat ik me af en toe wel echt uitgeput voel. Beetje vreemd, want het gevoel komt pas als ik tot rust kom. Dus ik doe telkens even wat, niet te veel, en niet te lang, en dan even rustig aan kijken of de grens al bereikt is. Ben benieuwd naar de bloedwaarden morgen, kan zijn dat die het uitgeputte gevoel gaan verklaren, we zullen zien.

Het eten gaat ook steeds beter. Ontbijt is al van 1 boterham naar 2 boterhammen, de vlaai en aardbei gebakjes gaan tussen de maaltijden ook naar binnen. Bij de lunch had Julia worstenbroodjes gemaakt. Op de een of andere manier was het voor mij niet het ideale eten, maar uiteindelijk zijn er wel weer voedingsstoffen en calorieën naar binnen gegaan.

In de middag kreeg ik een mailtje van de transplantatie coördinator, 28 juli om 11:00 uur krijg ik de donor T-cel transfusie. Ben blij dat dit nu ook gepland is, is weer een stip op de horizon en gelukkig is de donor nog niet afgehaakt.

Morgen weer controle in Leiden, ik verwacht geen rare dingen… Zelf rijden lukt nog niet, dus pa gaat weer een goede daad doen morgen.

6 reacties op “Dag 202”

Zoeken naar balans, het zou een titel voor een zelfhulpgroep kunnen zijn. Nou jij vindt het zelf uit, geen boek voor nodig.
Wat een opluchting hè, als een onderzoek waar je tegenop zag meeviel en voorbij is. Heerlijk.
Volle kracht vooruit❣️

Wat fijn dat je weer het één en ander kan doen Mark, en die vermoeidheid lijkt mij logisch omdat je al die tijd weinig gedaan hebt en het lichaam alleen bezig was met de strijd voor herstel! Wij zijn ook benieuwd naar de bloedwaarden morgen.
En wat een prettig gevoel dat de afspraak voor 28 jullie is gemaakt!
Dus op naar die datum en in die tussentijd goed aansterken, en dat komt wel goed met al die lekkere dingen die je noemt 😁!
Hou je haaks en liefs ons 🚻💋💚

Heerlijk Mark , jij👍 alweer zo gezellig huishoudelijk bezig.
Echt fijn dat je je zo goed kan aanpassen.
En gaaf om nu al te weten dat de transfusie door kan gaan en al zo snel.
Met Pa deze keer weer voor controle naar Leiden en succes 😁 ook wat de bloedwaarden betreft ❣️

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *