Categorieën
Mark 2.0

Dag 216

Gisteren was een dag om weer een beetje bij te komen. Het voelde de hele dag of het maandag was. Ik heb niet veel gedaan alleen ‘s avonds nog even een ijsjes halen op de fiets. In verband met de voedselveiligheid eet ik zelf nog even geen ijsjes van de ijssalon maar de rest lust het natuurlijk wel. Maar was een mooi doel voor het fietstochtje dus, weer gezellig samen met Julia. Het evenwicht houden en het fietsen zelf ging prima, maar het voelde wel echt als training voor de bovenbeenspieren. Dus goed bezig zullen we maar zeggen..

Vanmorgen was ik op tijd op, even ontbijten maar daarna won de slaap het toch weer, dus werd het een dutje tot de lunch.

Ik had me voorgenomen om met Julia een vakantie activiteit te gaan doen. Even naar het het strand en lunchen bij Simonis of zo, of even naar het bos. Gewoon er even lekker uit.

In het Westen wordt veel regen verwacht dus we kunnen beter in de buurt van Utrecht blijven vandaag. Ik besluit dat we na de lunch richting Hilversum gaan en daar wel kijken of we een mooi stukje bos kunnen vinden om te wandelen.

We vinden een mooi stukje bos van Natuurmonumenten ‘Einde Gooi’. We wandelen ongeveer 4 kilometer. Ik probeer mezelf niet te overbelasten. Het is echt een prachtig bos.

5 reacties op “Dag 216”

Had ik een heel epistel geschreven, en ineens hup…alles weg!
Zoiets hoorde ik ook van je moeder Mark.
Vreemd hoor.
Maar ik begin gewoon opnieuw 😉

Ik zei dus: je hebt gelijk ook Mark, zondag is sowieso een rustdag 😉!
En lekker dat je weer gefietst hebt, was wel even geleden denk ik!
Goed dat je vanmorgen terug je bed ingedoken bent, daarom kon je vanmiddag zo’n lekkere wandeling maken!
Bedankt dat je ons mee laat genieten met prachtige foto’s van het bos!
En denk dat je vanavond vroeg in bed ligt, morgen naar Leiden, en benieuwd of je zelf gaat rijden, Julia gaat vast wel mee met je.
Succes morgen en dan op naar woensdag!
Hou je haaks en veel liefs van ons 🚻💚💋

Vandaag naar Leiden. Weer heel veel sterkte en wijsheid gewenst Mark, en liefs natuurlijk.
Wat een fijne dingen heb je toch alweer gedaan. Gefietst en met leuk doel, ijshalen voor de familie. Fijn hoor met Julia erbij.
Maar je bent er ook al echt op uit gegaan met Julia. Jullie troffen het wel met het weer, hier onweerde het. En wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt. Daar geniet ik enorm van👍Vooral die waarop Julia op loopt❣️
Reuze benieuwd ben ik Mark naar haar vakantielijstje.
Vandaag ga je naar Leiden. Weer heel veel sterkte en wijsheid gewenst Mark, en liefs natuurlijk.

Je wereld wordt echt weer groter! Fietsen en weer een andere wandeling dan een blokje om👍💪🏻Mooi bos laat je zien.
Sterkte in Leiden😘

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *