Categorieën
Mark 2.0

Dag 224

Zondag was een rustdag, even bijkomen van zaterdag. Hoewel, ik heb twee uur aan de telefoon gezeten met Barbara, F1 gekeken (heel vermoeiend) in de huiskamer i.p.v. liggend op bed, en nog gewandeld.

Ik had lekker gebakken appel op brood bij de lunch, met dank aan Wouter.

Maandag Julia even geholpen met voorbereiden van haar brommer road trip. Was mijn cake van vrijdag net op, heeft Julia vandaag weer cake gebakken. Mij hoor je niet klagen…

De Hematoloog belde nog, dat was afgesproken vrijdag. Hij wil toch een biopt van de keel, dus ik moet binnenkort me melden in het ziekenhuis voor een kleine operatie. Helaas moet dit onder narcose. Ik ben niet bang voor narcose of zo, en heb er ook geen bezwaar tegen, maar het is toch weer gedoe natuurlijk.

Vandaag heb ik Julia even uitgezwaaid, die ging op tijd op pad. Daarna nog even een dutje gedaan. ’s Middags ben ik gezellig bij mijn ouders langs geweest. Binnenkort moet ik weer want we hebben het nu alleen over mij gehad, misschien hadden zij ook nog iets te vertellen 😊

Het eten gaat inmiddels redelijk. Ik weet niet of het al beter gaat of dat ik me heb aangepast. Maar echt verslikken is niet meer gebeurd gelukkig, maar er komen soms nog wel kleine beetjes eten in mijn neus of beter gezegd, boven in mijn keel en zakt dan weer naar beneden. Met geluk slik ik op tijd en gaat het goed, soms mist de coördinatie en zakt het in mijn luchtpijp, maar na een klein kuchje is het dan weer weg.

Met de energie gaat het gelukkig ook goed, elke dag een beetje beter. Het is toch wel ongelofelijk dat mijn lijf zich in twee weken zo heeft herstelt. Ik heb het idee dat de t-cel transfusie van vorige week woensdag ook wel iets doet. Mijn smaak begint al te veranderen (helaas, niets geen 3 weken rust voor ik iets van effect merk), maar aan de andere kant zie ik sommige dingen ook beter worden.

Met Julia loop ik regelmatig te fantaseren over later. We hebben het al helemaal bedacht dat ik dan kom logeren in een huisje op haar erf. We zijn zo doorgeschoten in het verzinnen van de karakters en de verhaallijn dat het gewoon te leuk is om niet op te schrijven. Vanaf morgen ga ik onze verzonnen wereld (heeft inmiddels niets meer met de echte toekomst te maken) stukje bij beetje opschrijven. Omdat er al een aantal mensen zijn die het graag willen lezen komt het ook op deze site onder het kopje ‘boek’.

4 reacties op “Dag 224”

Lekker en ook gezellig dat Wouter en Julia weer voor je aan het bakken zijn geweest.👍👏
Niet fijn Mark maar dus toch voor de zekerheid die operatie. We hopen er weer op goed nieuws.
Het was gaaf om te zien dat je nu weer zelf autorijdend bij ons aan kwam. En met je handen vol😋 zonder moeite de trap op kwam.
Heerlijk was het lekkers en mooi je kado ! Zo was het ook heerlijk om je te zien omdat je er zo mooi uitzag. En ook heel fijn om samen te zijn!
Leuk en spannend om nu te gaan lezen wat jij en Julia verzonnen hebben….ik ben benieuwd
Maar eerst natuurlijk weer het allerbeste gewenst, voor alle 4

Wat veel verslagen, het lijkt wel of de dagen na mijn vorige reactie voorbij gevlogen zijn. Niet voor jou want je hebt weer heel wat beleefd!
Op en neer met als hoogtepunt voor je ouders jouw bezoek!
Wat kijk ik uit naar het boek van Julia en jou❣️Natuurlijk krijgen Mariëlle en Wouter met vriendin ook een karakter toebedeeld.😘

Beetje late reactie, ik had al wel je verslag gelezen, maar niet aan reactie toegekomen.
Wat zal je Julia missen als ze op stap is, ging ze met vriendinnen?
Gelukkig zijn Mariëlle en Wouter er ook nog om je te verwennen.
Erg jammer dat je toch een kleine operatie moet ondergaan, maar ze doen het natuurlijk voor de zekerheid en dat is goed.
Fijn dat je meer energie hebt, en wat heerlijk voor jou en je ouders dat je bij ze op bezoek kon gaan!
Wat een mijlpaal weer!
De zoveelste Mark!
En ik denk dat de blijdschap van de mensen om je heen, die zien en merken dat het beter met je gaat, je ook weer nieuwe energie geeft!
Zelfs om kleine lieve verhaaltjes te schrijven!
Geweldig!
Hou je haaks en liefs van ons 🚻💚💋

Had ik het niet goed begrepen, dat Julia met vakantie ging Mark?
En ging het naar wens bij de controle in leiden vrijdag?
🥰

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *