Categorieën
Mark 2.0

Dag 230

Om 9:30 wordt ik al gebeld door het LUMC, de mini operatie wordt donderdag. De planning wordt woensdag gemaakt dus dan is pas bekend hoe laat ik aan de beurt ben donderdag. Als alles gewoon normaal verloopt mag ik dezelfde dag naar huis.

Morgen staat de reguliere controle bij Hematologie op het programma. Woensdag mag ik nog even een CT scan laten maken als voorbereiding op de operatie, het lukte helaas niet om de scan op de donderdag te plannen. Eén van de regels binnen project management is voorzichtig te zijn met activiteiten met een afhankelijkheid van elkaar, te dicht op elkaar te plannen. Dus hoewel het wat meer reistijd geeft is het verdelen over twee dagen misschien geen slecht idee.

Uiteindelijk wordt ik vandaag een aantal keer gebeld om alles geregeld te kijken voor donderdag. De KNO arts, de afdeling planning voor de scan, de afdeling planning voor de operatie, de ziekenhuis apotheek, de anesthesioloog allemaal hebben ze informatie van me nodig of wat te vertellen.

Demi (de vriendin van Wouter) komt vandaag weer logeren. Ze is er tot en met woensdag, gezellig hoor😊 Ook gezellig is de verse vlaai die ze heeft meegenomen 😋

3 reacties op “Dag 230”

Zo, dat is niet niks allemaal Mark. Wat een geregel en heen en weer steeds. Maar wel fijn dat je donderdag na de operatie weer naar huis mag.
Wat “lekker” gezellig dat Demi er weer is, geniet ze 😁👍
En nogmaals het allerbeste gewenst voor deze week Mark😘❣️

Je hebt er weer een dagtaak aan Mark. Wat komt er toch veel voor kijken, dat maak je heel duidelijk. En dan moet je ook nog gemotiveerd blijven.
Gelukkig ook nog wat gezelligs, in die geval de vriendin van Wouter. Toch wat afleiding.
Heel veel sterkte weer😘

Er moest weer heel wat geregeld worden voor deze week om alles op elkaar afstemmen.
Maar fijn dat het nu toch snel gedaan wordt Mark!
Je kan het maar weer gehad hebben.
Gelukkig onder narcose, tenminste, dat lijkt mij ook wel nodig.
Benieuwd hoe de controle uitslag mogen is!
En wat leuk dat Demi komt logeren, beetje afleiding kan je wel gebruiken hè!
Alvast sterkte voor deze week, en we denken aan je!
Hou je haaks hè!
Liefs ons 🚻💚💋

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *