Categorieën
Mark 2.0

Dag 231

Er staat weer een consult met de Hematoloog op de planning. Julia gaat weer gezellig met me mee, ik kan gelukkig zelf rijden.

De bloedplaatjes zijn weer verder gedaald (110) sinds vrijdag (160). De Hematoloog vindt het wel best maar ik wil wel een beetje veilig de operatie van donderdag in, dus gaat hij overstag en krijg ik weer een prik. Verder niet zo veel te melden, alles onder controle behalve de keel maar daar wordt ook aan gewerkt.

Ik heb Demi een uitje naar het hosting center beloofd, om niet met de tijd in de knoei te komen gaan Julia en ik dus niet uitgebreid lunchen maar gaan we zo snel mogelijk naar huis.

Thuis duik ik een uurtje mijn bed in om even te slapen, dat lukt gelukkig. Na een uur is het tijd om te vertrekken naar Amsterdam.

Onderweg in de auto probeer ik Demi vast uitleg te geven wat een hosting center is. Een plek waar een bedrijf zijn computers (servers) neer kan zetten en waar de stroomvoorziening en koeling heel erg betrouwbaar zijn en de toegangsbeveiliging en brand beveiliging van een hoog niveau zijn.

Eenmaal binnen kan Demi er zich een beeld bij vormen.

Na een uurtje is alles wel uitgelegd. Door de enorme herrie moet ik hard praten en dat vind mijn keel niet heel leuk, tijd om weer naar huis te gaan en te breken met de BurgerKing traditie.

Thuis ga ik in mijn coconnetje, even lekker bijkomen, het is een lange dag geweest…

Één reactie op “Dag 231”

Wat fijn dat je toch die prik kreeg Mark! Goed dat je er om vroeg!
Leuk dat je toch het beloofde uitje waar kon maken
Lijkt me interessant daar.
Als kind mocht ik een keer met Henk van Greetje mee naar zijn werk om alles te zien. (Hij werkte op het PTT Lab in Leidschendam. Daar was een kamer waar alle geluiden heel hard klonken en een ruimte waar je je eigen stem niet kon horen, zelfs het idee had dat je geen geluid uit kon brengen! allemaal stoffen flappen aan de muur!
Vond ik toen ook reuze interessant!
En dat je geen zin had in de Burger King, kan ik helemaal inkomen!
Dat coconnetje spreekt me wel aan, dat ga ik nu ook opzoeken. Die houden we erin 😅
Hou je haaks, en liefs ons 🚻🥰🌞

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *