Categorieën
Mark 2.0

Dag 289

Vandaag wordt een wat drukkere dag. Ik heb twee meetings van mij werk die ik bij wil wonen (gewoon via de computer), en ik wil Wouter zijn werkstuk reviewen.

Uiteindelijk ben ik twee uur met het document bezig en dan ben ik nog niet klaar, maar ik moet nu wel stoppen want anders gaat het mis. Ik zou met Wouter bij de BurgerKing lunchen maar aangezien hij pas om 03:00 ging slapen en hij om 13:00 uur moet werken schiet dat er even bij in. Hij eet een kliekje, ik bolletjes.

Mariëlle is uit eten, de kinderen zijn laat thuis, dus we eten makkelijk, pizza. Maar ik heb Turkse pizza😋. Naast eten met energie heeft mijn lijf ook andere dingen nodig lijkt het. De sla en tomaat op de Turkse pizza is echt waar ik ook zin in heb. Het kost me ruim een uur maar dan zitten de twee Turkse pizza in mijn buikje.

Weer lekker veel gedaan vandaag, goed gegeten, ik lig weer op tijd in mijn bedje. Volgens mij heb ik het geen 21:00 zien worden, toen was ik al in dromenland. Even wakker ‘s nachts voor een bezoekje aan het sanitair en dan weer lekker verder slapen.

3 reacties op “Dag 289”

Deze keer, ja wat een drukke dag Mark. Alleen al druk om te lezen. Maar enorm fijn dat je er weer voor kon gaan. En weer lekker kon slapen.🐝

Die Turkse pizza had je wel verdiend op zo’n drukke dag, maar twee?
Ok, ze zijn wel erg lekker en je hebt er lang over gedaan! Dus ik gun het je wel! Zeker als je dan ook nog op tijd in bed ligt😉!
Gauw verder lezen wat de volgende dag gaat brengen! Want het waren 3 verslagen!
Liefs ons 🚻🥰

Fijn om betrokken te zijn bij waar Wouter mee bezig is. Ik vond het ook altijd interessant om me door onderwerpen heen te worstelen waar ik niks van af wist, maar dan gek genoeg toch commentaar op kon leveren.
Goed dat je er energie voor had🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *