Categorieën
Mark 2.0

Dag 311

De chemo van maandag heb ik wel een beetje last van maar het valt mee. De darmpjes blijven gewoon soepel hun werk doen, als ik me rustig houd gaat de vermoeidheid ook wel, slapen gaat redelijk, eten kost weer wat meer moeite (geen trek, snel vol) maar dat haal ik ‘s avonds voor ik ga slapen een beetje in met chipjes, koekjes en stukken suikerbrood en zo😋

De missie deze week was zorgen dat Wouter zijn werkstukken voor school afrondde zodat deze beoordeeld kunnen worden en hij zijn MBO diploma kan krijgen. Hij heeft vakantie dus tijd genoeg! Maar natuurlijk is werkstukken maken geen vakantie dus dit wringt natuurlijk meer dan een beetje. Maar het moet nu echt gaan gebeuren, de deadline van 1/11 nadert!

Lang verhaal kort, eindelijk hebben de werkstukken voldoende inhoud en is er voldoende aandacht aan besteed, we zijn dus een grote stap verder🎉 Niet dat de hele wereld altijd om mij draait of zo, maar ik merkte dat het me heel veel energie kostte (energie lek) dat dit hoofdpijn dossier steeds maar niet werd afgerond. Het kan niet zo zijn dat na zo veel jaar school er geen diploma is als resultaat. Wat ben je voor pruts ouder als je dat laat gebeuren met de eindstreep zo dicht bij… nu moet hij de werkstukken nog verdedigen, dit vraagt ook nog voorbereiding maar dat zou moeten gaan lukken.

Door de lange dagen en door de vermoeidheid toch wat minder eten, was het vanmiddag tijd om weer even calorieën te proppen met een menuutje bij de McD. Even helemaal alleen, even een momentje voor mezelf. Het gewicht blijft stabiel op de +4 kilo en dat moet toch weer omhoog vind ik.

Tja verder is er niet zo veel te melden over de afgelopen dagen. Het was vandaag lekker weer om motor te rijden maar de missie was nog niet voltooid dus dat moet even wachten tot het weer opnieuw mooi weer is. Komt goed. Het goede nieuws is, dat ik me blijkbaar toch wel zo goed voel dat het weer een serieuze optie is. Ondanks de chemo krijg ik steeds meer energie en neemt ook de spierkracht weer toe. Het is allemaal nog niet fantastisch maar hoop doet leven.

2 reacties op “Dag 311”

Lekker vroeg weer een blog van je Mark! Ja, en wat goed is het goede nieuws van je na de chemo: Steeds meer energie en spierkracht te hebben👍En dat je gewicht niet gezakt is maar succes gewenst met weer omhoog gaan. Genoeg ervoor in huis zo te lezen. O nee, maar ook wel in de buurt😁 mmmm…McD.
Mooi dat “jullie” 🎉een grote stap verder zijn, ook lekker daar samen vieren misschien een idee👍En Succes gewenst bij de voorbereiding van het verdedigen van zijn werkstukken❣️
Fijn weekend samen 👍natuurlijk ook met Mariëlle en Julia😘

4 november en de tamtam gaf door dat er weer blogs geschreven waren😉 Goed om weer wat van je te horen.
Fijn voor Wouter dat hij zijn vader als stimulans heeft! Die laatste loodjes brrr. Goed dat je het kon opbrengen Mark.
Je verlangen weer motor te rijden speelt ook door de blog heen. Over stimulans gesproken. Een motorgeluid voor de moeilijke hapjes?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *