Categorieën
Mark 2.0

Nog maar weer eens fietsen

We nemen de voorbereidingen serieus, dus vandaag toch maar weer fietsen. Julia wil ook wel gezellig mee, even papjes-dochter-tijd ook gelijk.

Julia en ik kijken elke week samen Kamp Van Koningsbrugge op tv over mensen die willen kijken of ze geschikt zijn als ‘ Special Forces’ in ons leger. De laatste aflevering ging over de mentale training, de deelnemers moesten een tocht maken maar wisten niet hoe lang die tocht ging duren. Vandaag mag ik op de fiets weer de route bepalen en ik zeg niet tegen Julia waar we heen gaan en hoe lang de tocht wordt 😂

Doel voor mij is toch weer tussen de driekwartier en een uur rustig fietsen. Ik ken mezelf, of ik ben na een kwartier weer terug of ik ga veel te lang, dus we gaan goed timen! Na een kwartier zijn we een lekker stukje onderweg en moet ik kiezen waar we heen gaan. Ik besluit richting Harmelen te gaan.

Het fietsen is duidelijk geen doel maar een middel (conditie), dus we trappen de (kilo)meters al kletsend weg. Naar Harmelen, door Harmelen en dan langs de Oude Rijn terug richting Woerden.

Bij Putkop moeten we kiezen, de Oude Rijn blijven volgen en via een omweg naar huis, of linksaf de lange rechte weg langs de spoorlijn. We zitten al op 45 minuten, en langs de boerderijen is het soms wat dringen met al het verkeer, dus we gaan langs de spoorlijn.

Mijn telefoon gaat, wie zou mij nou op dit tijdstip bellen? Toch maar even oppakken. Het blijkt mijn pa te zijn, die is FaceTime even aan het uittesten zodat we straks als ik in het ziekenhuis lig makkelijk contact kunnen houden. Staan we daar, langs het fietspad (we zijn even netjes gestopt naast de weg), te video bellen met pa/opa. Gezellig hoor! Conclusie: het werkt 👍

Na precies een uur zijn we weer thuis. Het fietsen lijkt wel steeds gemakkelijker te gaan en mijn kont begint aan het zadel te wennen.

Hoewel het zondag is, hebben we niet onze zondagse kleren aan maar combinaties die eigenlijk niet kunnen. Nou boeien, het doel was bewegen, niet mooi zitten wezen op de fiets. Van Julia mag ik dus ook geen foto’s van ons maken.

Volgende keer neem ik mijn 360 camera mee, en dan maak ik een filmpje in plaats van foto’s. Kan ik later terugkijken wat ik allemaal heb gemist omdat ik heb zitten kletsen 😂

3 reacties op “Nog maar weer eens fietsen”

Gezellig hoor Mark weer samen fietsen en het klinkt lekker zoet papjes-dochtertijd😀 En dan ook nog een derde bekende er ff bij, en die zag natuurlijk wel hoe jullie er uit zagen😍 Een goed idee om voortaan te filmen kunnen wij ook meegenieten

Weer even bijgelezen Mark. Stoer zeg fietsen met dit kille weer! Gestimuleerd door je doel en ‘Kamp van Konigsbrugge’…. Brr, ik zag daar een klein stukje van maar ik word er beroerd van. Watje ja.
En superleuke foto’s om van mee te genieten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *