Categorieën
Mark 2.0

Dag -4

Vandaag gaat het weer een stuk beter dan gisteren. Blijkbaar heb ik toch meer last van de Cyclofosfamide dan van de Fludarabine. Dat wordt nog wat want volgende week krijg ik twee dagen een hoge dosis Cyclofosfamide dus daar zal ik flink ziek van zijn.

Met de lunch toe ik rustig aan, de aantallen boterhammen gaan langzaam naar beneden, en ik bestel ook geen Huzarensalade meer. Het wordt twee boterhammen en een krentenbol. De twee boterhammen lukt, maar de krentenbol bewaar ik voor later.

Om 14:00 komt Julia gezellig. Eerlijk is eerlijk, ik kijk er naar uit maar zie er ook een beetje tegen op. Ik kan vanuit mijn kamer de spoorlijn zien en ik denk ik dat ik trein heb gezien waar Julia mee kwam.

Er tegenop zien blijkt echt nergens voor nodig wat het is gezellig en ik hou het prima vol. Om 17:45 ben ik toch wel moet en doet ik even snel een dutje voor het eten komt.

Toen ze langskwamen om te vragen wat ik wilde eten vanavond had ik er nog niet over nagedacht dus werd een beetje verrast. Uiteindelijk toch maar het menu van de chef gekozen met vis. Nou mensen, alle maaltijden zijn tot nu toe prima, maar dit was echt lekker! Ik hoop dat ik niet te veel heb gegeten. Maar waar ik aan het begin van de week dacht dat de porties wel wat groter mogen, ben ik nu helemaal afgetankt.

Witvis met een stamppotje van andijvie, zongedroogde tomaat en chorizo

Julia wil even naar het toilet, dus we lopen een rondje over de afdeling. Nu weet ik weer waarom ik niet zo graag over de afdeling loop, uit sommige kamers komt echt een verschrikkelijk nare lucht, en daar moeten we wel doorheen natuurlijk.

Om 18:30 komt Mariëlle. Ze heeft de laptop van Julia meegenomen want we hebben een voorlichtingsavond van Julia d’r school via TEAMS. Het zijn toch rare tijden, zonder Covid was het echt heel anders gegaan en had ik er niet bij kunnen zijn. De verpleging kijkt wel een beetje vreemd, er is één verpleegster die het er volgens mij niet echt mee eens is, maar het kan ook iets anders zijn wat dwars zit. De meeting duurt maar een half uurtje.

Nog even het laatste bijkletsen en dan gaan Mariëlle en Julia weer. Tijd om even rustig aan te doen. Er is een documentaire over Max Verstappen op Ziggo sport en die wil ik toch eigenlijk wel even kijken. Daarna snel medicatie innemen, pyjama aan en slapen. Geen tijd meer voor een blog.

Één reactie op “Dag -4”

Wel heel fijn Mark dat je zo’n mooie kamer hebt en ook nog mooi uitzicht (jammer dat ik momenteel niet trein🤣)Goed dat je toch ruimte nam om jezelf te kunnen zijn zoals nu met Julia d’r school. Zeker nu heel belangrijk.
Wat een apart, gezellig stamppotje weereens wat anders, maar ziet er lekker uit👍

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *