Categorieën
Mark 2.0

Dag -3

Vannacht best goed geslapen, af en toe even wakker door de verpleging of om even te plassen. Ze blijven me dag en nacht vol pompen met vocht en zout om goed door te spoelen. Zelf mijn speeksel smaakt zout ’s nachts. Brr..

1 Boterhammetje voor het ontbijt lukt nog, met hulp van mijn Eland

Nog maar weer eens een chemo. Mijn lijf is weer onrustig, na de chemo toch maar even een stukje fietsen. Ik heb stress in mijn lijf waar in niet vanaf kom. En met de lunch ben ik te misselijk om te eten, toch maar even één van de middeltjes tegen misselijkheid uitproberen. De arts gaf gisteren aan dat als ik misselijk was, maar het ging nog, toch maar een middeltje in te nemen om te testen. Ze hebben verschillende middelen en als het straks écht nodig is, dan weten we vast welke het prettigst is. Bij de lunch is de zaterdag snack een warme croissant, die smaakt prima! Nog één boterham er bij pas ook nog, maar dan is het klaar.

De Hematoloog waar ik normaal altijd bij kom heeft dienst dit weekend dus die deed de visite. Tot nu toe doe ik het goed volgens hem, hij hoorde goede berichten over me #trots

Mijn ouders komen om 15:00 dus eerst maar even een dutje doen. Het is niet de bedoeling dat ik de hele dag in bed ga liggen, maar even een dutje doen op bed mag best vind ik.

Het is gezellig met mijn ouders. We hebben het over mijn favoriete onderwerp (mij) dus dat hou ik wel even vol 😂😂😂. Mijn moeder maakt nog een foto:

Het is 17:00 uur en ik begin nu toch wel honger te krijgen. De verpleging vraagt of ik nog iets tegen de misselijkheid wil, maar ik heb z’n honger dat eten vast wel gaat lukken!

En het lukt, lekkere maaltijd weer!

Nog even wat controles, even de blogs van gisteren en vandaag schrijven, en dan is het zo weer tijd om te gaan slapen, maar eerst nog een plakje cake!

4 reacties op “Dag -3”

Ja natuurlijk ff een foto gemaakt met mijn fantastische iPhone🤫 die jij uitzocht voor mij…Het bewijs dat ie het goed doet😂Je staat er zo👍op😃

Toch wel héél fijn die medicijnen tegen misselijkheid zeg. Scheelt vast veel dat je dan kunt eten en vooral ook om je wat beter te voelen!
Fijn dat je toch wat afleiding krijgt door bezoek❣️
En 👍dat je toch ook nog de verslagen schrijft👋

Ja, heerlijk dat de misselijkheid dan zakt Mark!
Geweldig dat je dan weer met smaak Jan eten.
Gezellig dat Dineke en Fred kwamen, zij hebben er ook van genoten.
Ik moet je de groeten doen van Hermine en je succes wensen!
Je ziet, we denken allemaal aan je!
Fijn om je verslagen weer te lezen!
Hou je haaks, knuffels en liefs ons 🚻💋

Gelukkig krijg je nog genoeg naar binnen zoals het lijkt 😊.
Vervelend dat je misselijk bent maar beter om nu alvast wat medicijnen te ‘ testen’ inderdaad.
Ik heb gisteren weer gewandeld waar wij ook waren. Paar leuke stukjes gezien weer die we volgend jaar weer samen kunnen doen 😁.
Hou je taai schat 😘

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *