Categorieën
Mark 2.0

Dag 1

Ik heb goed geslapen maar wel heel veel gedroomd. Activiteiten die ik overdag niet kan doen door gebrek aan energie lijk ik ’s nachts in mijn dromen in te halen of zo. Dus ik droom echt hele verhalen en behoorlijk intens ook. Maar geen nachtmerries gelukkig.

Ik ben ook weer misselijk en dat kan gewoon spanning zijn. De arts adviseert toch weer wat tijd op de hometrainer. Binnen no-time heb ik de verpleegster gevraagd hem weer naar binnen te rijden en het werkt. Maar… waar mijn hartslag vorige week 80 was met een kilometer rustig fietsen zit de hartslag nu tussen 120 en 130.

Erik belt nog even gezellig en we trekken samen de conclusie dat het tot nu toe heel goed gaat eigenlijk. Ik heb nog niet overgegeven, alleen misselijk, het zware geschut is nog niet nodig geweest. Ik kom mijn bed gewoon nog uit en ben nog gewoon aanspreekbaar.

De lunch is 1 bruine boterham met kipfilet en een blikje sinasappelsap. Het gaat netjes naar binnen en de sinasappelsap voelt wel beter dan de thee van de afgelopen dagen.

Na het fietsen en het eten ben ik moe en is het tijd voor een slaapje. Als ik wakker wordt heb ik weer een beetje energie, tijd voor het blog. Terwijl ik bezig ben komen Mariëlle en Julia binnen. Goede planning want nu heb ik energie.

De diëtiste komt even langs, ze komt voorlichting geven voor als ik maandag naar huis mag 😲. Dat moet een foutje zijn. Ik krijg nog wat tips over eiwitrijk eten en dan is het gesprekje weer klaar.

Het avondeten een hamburger met aardappelpartjes (net als vorige week), en dat smaakt prima.

Nog even de blogs bijwerken, en dan is het weer tijd om te slapen.

6 reacties op “Dag 1”

Bijzonder fijn om zo ook nu weer van alles te kunnen doen Mark, alhoewel in je dromen…zou je wat minder actief kunnen😀toch? Slaap lekker…

Fijn joh, dat je ons weer op de hoogte hebt gebracht en fijn ook de foto’s!
Zo lekker slapen en tot morgen met een nieuwe dag en nieuwe energie! 💤💤💤🌟😴

Mark wat fijn om te horen dat het nog steeds goed gaat. Je staat zo positief in het leven ook nu je dit ondergaat. Leuk om jouw blok elke dag te lezen. Shalom en gr. Herma

Het zijn spannende dagen Mark! We hopen dat de koorts blijft zakken joh!
We denken steeds aan je!
Veel liefs van ons 💖💗💝

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *