Categorieën
Mark 2.0

Dag 8

Gisteravond toch net iets later gaan slapen om de film Instant Family af te kijken. Ik werd vanmorgen net op tijd wakker voor de dames van het ontbijt. Lekker eitje op de boterham voor de nodige eiwitten. Vergat ik bijna de cola te bestellen voor de medicatie😲 Ze hebben hier geleerd om niet raar te kijken bij Cola voor het ontbijt.

Ik voel me okay, dus persoonlijke verzorging en aankleden gaan op rustig tempo. En nog even een kort dutje voor de lunch.

Voor de lunch ben ik een nieuw projectje gestart. Je kunt van alles bestellen maar niet een luxe belegd broodje zoals een broodje gezond of zo. Ik ga eens kijken wat ik kan fabriceren met de spulletjes die ik kan krijgen. Zou toch lachen zijn dat als ik straks weg ga ze aan de lunch kaart ‘doe het zelf sandwiches’ kunnen toevoegen. De poging van vandaag was dubbel kipfilet met omelet, maar dat sloeg nog nergens op natuurlijk. Wat ontbreekt is ketchup of zo, en inmiddels ben ik er achter dat die ook gewoon te krijgen is. Moet alleen nog op zoek naar rauwkost.

Via FaceTime bijgekletst met mijn pa, en daarna de dagelijkse call met Harry en Jeroen want Agnes kon het niet aan vandaag.

Volgens de diëtiste eet ik te weinig. Was leuk gesprek trouwens, ik was natuurlijk al behoorlijk creatief aan het doen met bovenstaande broodje eiwit. Ik liet de foto zien en daar werd ze natuurlijk wel blij van. Maar ik moet dus ook meer energie naar binnen gaan krijgen. Wat tips gekregen en er blijken wat hoog calorie sapjes niet op de kaart te staan, omdat ze voor andere patiënten potentieel te lekker zijn en dus voor hen teveel energie bevatten. In de keuken gaan ze me minder leuk vinden want ik moet dus echt meer lekkere tussendoortjes gaan bestellen.

Als tussendoortje om 15:00 een pizzapunt genomen, en ook gekregen deze keer, en die was heerlijk!

Voor de volledigheid nog maar even een foto van het avondeten, broodje hamburger met kruidige aardappelpartjes.

Na het eten zijn Mariëlle en Julia weer gezellig op bezoek geweest. Julia had de was die ik gisteren heb meegegeven al gewassen en gedroogd en nu weer mee terug.

Als je dit blog lees zou je bijna vergeten dat het gaat om medische behandeling en beter worden. Er is gewoon even iet zo veel te melden. Ik voel me okay, het gaat okay, we moeten gewoon afwachten.

6 reacties op “Dag 8”

Wat zag dat broodje er al lekker uit, misschien wat rauwkost erbij 😋?
De hamburger plus lijkt me ook heerlijk.
Leuk om bezig te zijn met het menu!
Ik krijg er trek van 😉.
Nou joh, morgen de laatste dag van dit jaar, zal vreemd voor je zijn en voor het thuisfront om niet thuis te zijn.
Maar volgend jaar beter hè!!!!!!!
Liefs ons 🚻💋

Volgens mij hoort eten ook echt bij beter worden. En veel gezelliger om samen te eten. Ik zag net dat je een dag van te voren als familie een voucher kan kopen. Dus voor Nieuwjaarsdag…ik tracteer. Succes en alvast: “Eet Smakelijk”

Jammer🥲Mark!
🤗Maar… “lekker” uitkijkend naar de eerste keer weer samen kunnen eten, nu alvast bedenken wat je/jullie wens dan is😘
En 👍op je lijstje schrijven🖍
En ik ben heel benieuwd naar wat je vandaag gaat eten! Succes met uitzoeken👍❣️

Misschien een idee om je dagelijks rond 11u richting keuken te laten rollen zodat je als een Verelsty even een fatsoenlijke lunch laat maken…

Lekker creatief Mark, kokkerellen met kant en klare happen😃 en nu ook nog een extra lijntje met de keuken.
De vreemdste oudejaarsavond nu voor de meeste Nederlanders maar voor jou helemaal bizar. ‘Soldier on’ Mark en je gaat hoopvol het nieuwe jaar in net als je dierbaren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *