Categorieën
Mark 2.0

Dag 40

Het gaat steeds een beetje beter dus toch maar weer eens beneden ontbijten op de zondagochtend. Julia moet de hond uitlaten vandaag, dus ontbijten we gezellig samen. Gekookt eitje, glaasje vers geperste jus, helemaal goed.

Ik voel me nog verre van top dus ga na het ontbijt weer terug mijn bedje in. Om 10:00 uur even wakker worden voor de medicatie maar ik val direct weer in slaap.

Om 11:30 ben ik wakker en vind ik het toch echt tijd om op te staan. Op de een of andere manier heb ik een perfect gevoel voor timing want telkens als er eten is, zoals nu lekkere broodjes uit de oven, dan ben ik precies op tijd beneden om aan te schuiven 👍

De activiteit van de dag is een stukje buiten wandelen. Rolstoel mee voor als ik het niet meer volhoud. Vanmiddag is het zover en Julia, die telkens de karretjes en rolstoelen regelt voor Mariëlle en mij, is natuurlijk de ‘begeleiding’.

Het gaat eigenlijk verbazingwekkend goed, ik wandel op een rustig tempo. Op een gegeven moment vindt Julia dat het tijd is dat ik even in de rolstoel ga zitten, het gaat nog maar ze heeft gelijk, we moeten de eerste keer niet gelijk overdrijven. Het laatste stukje naar huis loop ik weer zelf. Totaal heb ik toch wel een minuut of 10 gewandeld denk ik, dat is een goed begin! Thuis ben ik niet uitgeput maar het is wel tijd voor een middagdutje.

Precies op tijd voor het avondeten wordt ik weer wakker 😊

7 reacties op “Dag 40”

Mooi begin Mark om te lezen, dat je gisteren weer beneden lekker en gezellig samen hebt kunnen ontbijten.
Maar het laatste vind ik toch nog mooier, niet het lezen maar zo gaaf om jullie 🤗 te zien. Ja hoor, al was het dan de schaduw van Julia.🤣
Wat een fijne geniet dag zo terugkijkend en het lopen ging zo👍
Samen ook vandaag weer sterkte en liefs💓

Nou Mark, wat een fijne dingen schrijf je!
Moet een goed gevoel zijn om weer eens beneden te ontbijten! Een echt zondags ontbijtje met een eitje!
En als klap op de vuurpijl, nog stuk wandelen ook! Geweldig!
Enne, volgens mij heb jij een hele goeie neus, je ruikt gewoon als er iets (lekkers) te eten is! 😆
Leuk dat filmpje van je eerste wandeling, echt een mijlpaal 👍👍👍!
Respect voor!

Liefs ons 🚻💋

Vandaag heb ik de app ‘Ommetje’ gedownload. Niet dat ik de stimulans nodig heb want ik vind het heerlijk om te wandelen. En nu ik jou zo zag; rode wangen van de kou maar met een stralende zon, weet ik het zeker: een ommetje is heerlijk en het is superfijn dat je er een kon maken!

Wat heerlijk dat jullie gisteren zo konden genieten van het, mooie, gezonde weer! En wat een wijze, zorgzame dochter hebben jullie! En kijk Mark, elke dag ietsjes meer kunnen, dat geeft de burger moed op de lange weg die nog voor je ligt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *