Categorieën
Mark 2.0

Dag 47

Over gisteren is niet zo veel te melden. Veel geslapen en rustig aan gedaan. Wel nog even uurtje auto gereden om Julia op te halen bij een vriendin.

De verwachting was eerst dat het gisteren aan het eind van de middag al zou gaan sneeuwen maar dat werd later op de avond. Julia wilde graag met mij naar buiten, ik op het sleetje en zij mij dan slepen. Nou dat moet dus wachten tot de zondag.

Vandaag weer om 8 uur wakker voor de medicatie en ontbijt. Julia is al een beetje hyper van de sneeuw en gaat de hond uitlaten.

Ik twijfel of ik ook op sta voor mijn ritje op het sleetje, of dat ik wacht tot wat later op de dag. De temperatuur wordt niet hoger vandaag, het is nu nog lekker rustig buiten, en ik heb geen slaap meer.

Aankleden en naar buiten dus! Ik heb het thermo-ondergoed gisteren al klaar gelegd, en ook mijn sneeuw laarzen staan al klaar in de hoek van mijn kamer. Als ik aan sneeuw en ijs denk dan denk ik altijd aan kou. Ik heb het dan namelijk altijd koud. Maar nu heb in een plannetje, ik trek mijn motor kleding aan! Die is wind- en waterdicht, en ook goed geïsoleerd👍

Julia had gisteren het sleetje ook al tussen de andere spullen vandaan gehaald in het schuurtje dus we kunnen gelijk vertrekken. In de droge sneeuw glijdt het sleetje niet zo heel soepel maar op de delen met ijs gaat het prima.

We komen buren tegen en die moeten natuurlijk wel lachen dat Julia hard aan de bak moet en dat ik lekker zit. Ik roep dan: Ik heb jaren geïnvesteerd, nu is het mijn beurt. Nou is dat niet waar want ook toen de kinderen klein waren deed ik het grootste deel slepen, maar moesten mij ook altijd even slepen😉

Als het rondje klaar is, is het eigenlijk mijn beurt om Julia te slepen maar dat staat mijn gezondheid echt nog niet toe natuurlijk. Heel vroeger heeft mijn pa ons sleetje eens achter de trekhaak van de auto gehangen en toen een rondje door de wijk gereden. Super gaaf natuurlijk en ik moest daar gisteren weer aan denken. Als ik het voorstel begint Julia te glimmen.

Het grote voordeel van een elektrische auto, geen uitlaatgassen en geen geluid👍

Als ik met Julia achter de auto door de wijk rij komen we weer dezelfde buren tegen. Nu moeten ze nog harder lachen natuurlijk. Ze genieten allemaal mee van onze pret en we krijgen veel duimpjes omhoog. We ploegen twee delen van onze wijk door, en dan vind ik het wel genoeg. Misschien doen we het later deze week nog eens.

Na de lunch nog even huidje insmeren en dan is het tijd voor een dutje en rustig een filmpje kijken op Netflix. Na het avond eten ook rustig aan doen, tot Julia zegt: ik ben wel benieuwd naar je blogje vandaag. Zucht. Nou ja vooruit dan 😉

Ik heb het echt voor het eerst van mijn leven niet koud gehad in de sneeuw!

4 reacties op “Dag 47”

Dat hypergevoel met sneeuw heel herkenbaar Mark. Maar dat de sleetjes gein echt was is nu gebleken, door het mooie filmpje waarin te zien is dat het spoor in de sneeuw echt van jullie is👍 Wat goed dat je dacht aan je motor kleding, lekker warm dus maar ook stoer om je zo te zien zitten op de slee!!! En ja hoor Mark, jij dus ook nog in je auto door de buurt gereden met Julia op de slee er achter..(aan vast😀).Tja vroeger …Sabine heeft het er laatst, met grote lol, nog over gehad. En dat blijkt nu dus ook nog te kunnen. Mooi die leuke reactie’s! Ja, je weet nooit wie je tegenkomt.😁(dacht ik vroeger)
Wat een energie Mark om zelfs…zelf nog een blogje te schrijven, Goed hè Julia🤣

Fantastisch!!! Wat heb ik genoten van je verslag, foto’s en ook nog filmpjes 👍!
Wat een gein en wat heerlijk om te zien hoe jullie je vermaakten!
Dat geeft een goed gevoel Mark!
En geweldig, wat een meid is Julia!
Zo is er geen tweede!
We kijken al uit naar de volgende avonturen 😉!

Liefs ons 💋⛄⛄

Wauw wat leuk om dit te zien met Julia. Een stoere meid is dat !! Plezier hebben met elkaar is goed voor de genezing. Ik hoop dat jullie nog vaak kunnen genieten van zulke slee tochtjes. Gaaf hoor

Dat heb ik nou nooit: koud in de sneeuw, watje😉 wel altijd ijskouwe klauwen omdat ik met blote handen foto’s loop te maken.
Mooi jullie sneeuwavonturen te zien en te lezen! En Julia had het vast héél warm van dat sleeën!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *