Categorieën
Mark 2.0

Dag 60

Na het goede nieuws van gisteren is het tijd voor een lekker ontbijtje dat al een tijdje op de planning staat. Het uitproberen van de egg McMuffin bij de McD. Conclusie, glijdt goed naar binnen! Niet echt handig als ontbijt voor elke dag maar wel geslaagd.

Vandaag komen de bestelde walkietalkies binnen zodat Julia en ik op de motor/brommer kunnen communiceren. We zijn net twee kleine kinderen: zijn er nog kroketten over, over 😂. We moeten oordopjes en een microfoon hebben voor in de helm want anders wordt het was lastig natuurlijk, maar helaas blijken de oortjes die we voor de mobiele telefoon gebruiken niet te passen. Voor maandag staat gezellig samen motor/brommer rijden op de planning dus we moeten een oplossing verzinnen. De verloopkabeltjes kunnen op zijn vroegst dinsdag geleverd worden, maar via BOL kan een echt beveiligers headsetje worden geleverd morgen (via select abonnement).

Vandaag gaat de ijssalon weer open en Julia wil als een van de eersten zijn. Wouter is ook groot fan dus gaan ze samen op de brommer 😳 om 12:00 uur ijsjes halen 🤷‍♂️ Voor de lunch nemen ze ook gelijk snertkroketten mee. Hoewel het nu lekker warm weer is smaakt het nog prima!

Waarom weer foto’s van eten? Ik ben aan het afvallen dus moet weer wat meer naar binnen gaan proppen. Vlak voor de lunch voel ik me niet okay, maar daarna is het wel weer prima. Geen idee wat de oorzaak is maar eten lijkt de oplossing.

De hond is sinds een paar dagen flink van slag. Dit zorgt voor wat onrust in huis en bij het uitlaten voor akkefietjes. Hierdoor voor mij dus even wat minder wandelen maar wel een fietstochtje naar de winkels.

‘s Avonds en ‘s nachts even gezellig telefonisch bijgekletst met mijn pa.

Julia slaapt vannacht in het tentje in de achtertuin, ze heeft vakantie dus.. via de walkietalkie houden we contact 🤣

2 reacties op “Dag 60”

Altijd gezellig een foto erbij maar bij de eerste denkend aan McD zeer goed👍🤗kan niet lekkerder!
Jij weer eens op fiets Mark, gaaf! Hoop dat het nu beter gaat met Myro.
Je niet lekker voelen voor het eten doet mij aan een Hongerklop denken, dus de schijf van 5 dan goed.
Zo, Julia weer in haar tent, maar echt weer er voor😁en dat in Februari 2021👍

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *