Categorieën
Mark 2.0

Dag 73

Vandaag weer de wekelijkse controle in het LUMC. Twee dingen zijn spannend, ben ik nog op gewicht en is mijn bloed weer ‘gezond’.

We gaan maar direct naar de antwoorden. Ik ben weer 1,5 kilo zwaarder ongeveer, dus weer terug op het streef gewicht, en dus niet afgevallen en dat was het doel. De graft versus host in de mond is aan het afnemen. De verpleegkundig specialist werd vorige week vervangen dus hij kon nu goed het verschil zien met twee weken geleden. Ook de huid herstelt goed. Vorige week is bloedonderzoek gedaan naar hoeveel T-cellen er afwijkingen vertonen. Als al mijn beenmerg is vervangen door beenmerg van de donor dan zouden er geen afwijkingen meer gevonden moeten worden. De uitslag dat 1% afwijkt, maar dat is verwaarloosbaar. Je zou denken: tijd voor een feestje 🥳 Eigenlijk is dat natuurlijk gewoon zo, maar toch blijft er een soort van wolkje boven mijn hoofd hangen, we zijn er nog niet, er kan nog van alles mis gaan. Maar voor nu gaat het perfect, bloedwaarden blijven ook goed, de HB is bijna op normaal niveau.

Julia meldt dat ze vanuit school in de trein naar Leiden zit en met ons mee terug rijdt naar huis. Ze loopt ook even langs de BK om lunch voor me te halen. Maar ik moet nog bloedprikken. Uiteindelijk ben ik snel aan de beurt en hoeven we niet lang op elkaar te wachten. Ik krijg een milkshake en een hamburger. Mariëlle rijdt zodat Julia en ik kunnen eten. De hamburger smaakt goed, er zit genoeg augurk op om goed te smeren in mijn mond en mosterd in plaats van ketchup geeft een smaak die ik licht kan proeven. Helemaal goed dus. Even denk ik dat 1 hamburger (van een Euro) te weinig is, maar gelukkig heeft Julia er twee gehaald voor me. Samen met de milkshake heb ik genoeg gegeten om geen trek meer te hebben. We rijden de McD in Leiden dus voorbij. Bij de McD is Woerden vraagt Mariëlle weer of ze langs de McD moet rijden, heel even twijfel ik, het duurt best nog lang tot het avondeten en verder heb ik behalve chocola niet veel lekkers in het verschiet, dus hup, op naar de McKroket. Na de hamburgers valt de McKroket wat tegen, maar hij gaat verder wel gewoon soepel naar binnen hoor.

De rest van de dag heb ik, in deze blog, niets over te melden.

4 reacties op “Dag 73”

Ja, en wat een rust weer Mark ook wat je huid betreft👍
En enorm leuk, gezellig en handig voor jullie dat Julia net in de buurt was.
En lekker ook !!!
Ons eten uit de AirFryer was volgens Wouter ook goed.😁
Jouw idee voor ons werkt nog steeds heel goed door.☀️

Samen weer een fijne goede tijd wat alles betreft❣️

De laatste verslagen lezend valt me veel op; wat gaat het goed met je! En dat zie ik niet alleen in je uitslagen maar ook dat je ging stofzuigen. Eerst dacht ik dat motorrijden dé mijlpaal was maar stofzuigen… pfff petje af!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *