Categorieën
Mark 2.0

Dag 105

De afspraken met de verpleegkundigspecialist zijn afgelopen, ik ben weer terug bij de Hematoloog op spreekuur. Vandaag was weer de eerste afspraak.

Vanaf begin vorige week heb ik last van een naar hoestje. Geen koorts of zo dus Covid lijkt me onwaarschijnlijk, maar het is wel lastig. Gesprekjes voeren gaat even niet zo soepel. Ik hoopte dat de Hematoloog er iets over zou kunnen zeggen maar helaas..

De bloedwaarden zien er nog weer wat beter uit dus dat gaat nog steeds goed, maar de PET CT scan laat vergroting van de lymfeklieren zien en dat is geen goed teken. Ook voelde de Hematoloog in mijn lies opgezette klieren. De stamceltransplantatie lijkt dus nog niet goed gewerkt te hebben bij het bestrijden van de lymfatische leukemie. Het kan zijn dat het T-cel infuus over een tijdje nog gaat helpen of het kan zijn dat er iets anders aan de hand is. Er zit niets anders op dan afwachten en zien hoe het zich ontwikkelt. Het is wel een onderbrekingen van de goed nieuws show die het tot nu toe was.

Komende dagen nog even rustig aan doen, kijken of het hoestje verdwijnt. Er zal dus weer even niet zo veel te bloggen zijn de komende dagen.

3 reacties op “Dag 105”

Allereerst Mark, wat fijn dat de bloedwaarden er toch weer wat beter uitzien!
Het nu weer afwachten, heel moeilijk maar wat goed dat het T-cel infuus er ook nog is.
Sterkte, en ook de last die er is met praten is natuurlijk heel moeilijk!!! Ik hoop dat het hoesten snel over gaat.
En inderdaad een goed idee het even rustig aan te doen. Maar ik blijf natuurlijk uitkijken…Altijd weer zo fijn je te zien en te horen👍❣️☀️

Nou Mark, wat vervelend dat hoestje! Ff huisarts misschien? Heb je die corona vaccinatie nu al? Ik ben het ff kwijt🙈.
Gelukkig zijn je bloedwaarden beter maar wat een schrik voor je dat de uitslag van de scan zo tegen viel! Na al dat goeie nieuws ben je daar ook niet echt op bedacht denk ik zo.
Hopen dat de T cel behandeling die je nog krijgt zijn werk verricht!
Moed houden en goed voor jezelf zorgen hè.
Dus laat ff naar dat hoestje luisteren!
Hou je haaks en zoals altijd: we denken aan je!!!!!
En als je beetje fut hebt hou je ons op de hoogte hè 💚
Liefs ons 🚻💋

Goed dat je bloedwaardes nog steeds goed zijn. Daar halen ze wel veel uit. Jammer dat de CT scan opgezette lymfklieren laat zien. Misschien wel door dat gekke hoesje. Hoop dat de T cellen nog wat kunnen doen. En even wat rustig aandoen. Je wil ook zoveel en dan kom je je weer tegen. Het beste verder.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *